Hur man beställer en Auto titel i Beaufort, South Carolina

En förlorad fordon titel kan vara ett problem, särskilt när de försöker genomföra fordonsrelaterade transaktioner. Den South Carolina Department of Motor Vehicles tillhandahåller titlar ersättande fordon till privatpersoner i hela staten. För att begära en ny titel för alla fordon, måste du ha trafikarbete och den nuvarande lien informationen, om något. Notera att om du begär en kopia av ett fordon titel och fordonet har panträtt, kommer titeln att skickas till kvarstad innehavare. Saker du behöver
Vehicle Identification Number
Trafikarbetet
Lien informationen
Visa fler instruktioner
Skaffa en titel i person
1

Gå South Carolina Department of Motor Vehicles hemsida och klicka på "Vehicle licenser," följt av "Titlar och registrering" och "Blanketter och manualer." Bläddra till "Vehicle Titel och Blanketter Registrering" och klicka på "400 Titel Application." Slutför "Form 400, Ansökan om certifikat för avdelning /registrering." Detta formulär kan fyllas i online och skrivas ut eller skrivas ut och fyllas i med blått eller svart bläck.
2

Besök Beaufort Department of Motor Vehicles plats vid 28 Munch Kör med din ansökan. Ge din ansökan och din betalning till en kundtjänst. Avgiften för din titel kopia är $ 15 för postas kopior och $ 35 för samma dagar tjänsten (i april 2011). Fordon titlar som har en lien kommer inte att vara tillgängligt för i-person behandling.
3

Vänta din titel som ska skickas med post. Titeln kan också skrivas ut på plats om du har begärt skyndsam service. Skaffa en avdelning med Mail
4

Gå till South Carolina Department of Motor Vehicles hemsida
. Markera länken med titeln "Vehicle licenser." Klicka på "avdelningarna och registerstyrelsen" och därefter "Blanketter och manualer." Bläddra till "Vehicle Titel och Blanketter Registrering" och klicka på "400 Titel Application." Slutför "Form 400, Ansökan om certifikat för avdelning /registrering." Detta formulär kan fyllas i online och skrivas ut eller skrivas ut och fyllas i med blått eller svart bläck.
5

Sätt titeln ansökan och ansökningsavgiften i ett kuvert och skicka till SC DMV, PO Box 1498,10311 Wilson Blvd., Blyethewood, South Carolina 29015. Avgiften för en dubblett titel i South Carolina är $ 15 och en ytterligare $ 20 för skyndsam tjänsten (i april 2011). Alla avgifter måste betalas med check eller postanvisning.
6

Vänta din titel ska skickas till den adress som anges i ansökan. Titeln kommer att skickas till denna adress om det inte finns en kvarstad på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116337.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.