Bobcat 250 Specifikationer

Bobcat 250 är konstruerad för att rensa marken och lasta lastbilar. Dess mångsidighet gör denna minilastare en värdefull tillgång för varje byggarbetsplats. Lastaren är utrustad för att hantera många olika typer av bilagor för att rensa marken, lastning lastbilar och utjämning jorden. Mått

Bobcat 250 är 114,5 inches lång med en bredd av 72 inches. Lastaren med standard skopa är 142,9 inches lång. Lastaren sitter på 80,9 inches tall, inklusive förarhytten. Hjulbasen är 48,3 inches från framsidan till bakhjulet. Operativsystemet väger 7,825 pounds.
Motorspecifikationer

Motorn är 75 hästkrafter och sugs med en turboladdare. Lastaren kan göra 6.9 miles per timme om det inte är utrustat med två hastigheter alternativet, är det då möjlighet att göra 12 miles per timme. Motorn körs på diesel. Bränsletanken rymmer 23 liter. Bobcat 250 är också vätskekyld att säkerställa att det inte överhettas under drift.
Standard Funktioner

Bobcat 250 är standard med en backup alarm för att låta arbetarna vet att lastaren befinner sig i en backväxel. Lastaren är utrustad med Bobcat Interlock Control System (BIC). Denna funktion förhindrar att lastaren från drivs tills säkerhetsfunktioner är på plats. Sätet bar måste vara på plats och motorn måste vara igång. Auxilliary hydraulik är också standard och ger den kraft som behövs för att köra bilagor. Standarden Bob-Tach Attachment System gör fästa nödvändig utrustning lättare att installera eftersom du kan rada upp den bifogade filen manuellt till kontakten och låsa spakarna. Ett extra power-funktionen gör anslutning bilagor lättare eftersom föraren inte ens behöver lämna förarplatsen. Ett horn är också standardutrustning.
Tillvalsfunktioner

Power Bob-Tach-funktionen är tillval på lastaren, som är fjädrande säten och deluxe instrumentationer. Bobcat 250 har också en valfri funktion ride kontroll också. Detta gör att maskinen kan rida bättre på ojämn mark med ett tryck på en knapp för att minska förarens trötthet, ger en jämnare gång och minskar spill. Luftkonditionering för hytten är också frivilligt för Bobcat 250. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116334.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.