Vad gör Smart bilar Run On?

Smarta bilar är ett varumärke av små, två personer bilar tillverkas i Tyskland och distribueras över hela världen. De är kända för sin effektivitet, både i storlek och efterfrågan på resurser. Den lilla storlek ger Smarta bilar möjlighet att parkera mot trottoarkanten utan sticker ut något längre från trottoarkanten än de flesta bilar medan parallella parkerade. Olika versioner av Smart-bilen finns med olika typer av makt, inklusive elektriska bränsleceller, diesel och vanlig bensin. Gas

flesta smarta bilmodeller, som i april 2011 fortfarande köras på vanlig bensin. Men deras ringa storlek och effektiva motorer möjliggör smarta bilar att köra på betydligt mindre bensin än de flesta andra fordon, och Smart fortwo är det mest bränsleeffektiva bensin-drivna, icke-hybrid fordon i tanke USA som Smarta bilar är gjorda för att bära , som mest, två personer, och att de har en begränsad mängd utrymme för bensin, är bilarna bäst används för korta resor. Men till skillnad från hybrider, vilka laddas under frekvent bromsning, smarta bilar är mindre effektiva i städer än på motorvägar.
Diesel

Andra modeller av smarta bilar finns med dieselmotorer. Liksom de bensindrivna modeller diesel version av Smart bil kräver mindre bränsle för att driva sin motor. Även mindre tillgängliga på vissa marknader, har dieselbränsle en högre densitet än vanlig bensin och är därför mer bränsleeffektiva.
Bränsleceller

En särskild modell av Smarta bilar är tillverkad för att köra helt på el. Medan dyrare att köpa - ursprungligen släpptes på $ 35.000 jämfört med $ 12.000 för bensin basmodellen - bilen sparar avsevärda kostnader för energi som priset på bensin fortsätter att stiga över tiden. Betraktas som en hybrid fordon även om det körs helt på el, har denna modell av Smart bilar ett område begränsat till mellan 120 och 150 miles per laddning och tar 5 till 6 timmar att makt.
Models

I USA finns det fyra modeller av Smart bil tillgänglig. Standard modeller är baserade på smart fortwo mönster har sitt ursprung i Europa. Pure Coupe är en grundläggande, bensin-drivna fordon som betonar säkerhet, komfort och effektivitet. The Passion Coupe är en Deluxe-version av den rena med några extra extra bekvämligheter, medan Passion inkluderar ett bättre ljudsystem och en sufflett. Slutligen Electric Drive är en helt elektrisk version av standarden fortwo modellen. Tillgängligheten av Electric Drive är så begränsat och efterfrågan är tillräckligt hög för att kunderna måste anmäla dig för att köpa en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116320.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.