Olika stilar av Mercedes Benz

Mercedes Benz tar inte stil lätt, trots allt, är deras slogan "det bästa eller ingenting." Taggad som en av de mest lyxiga bilar på marknaden idag erbjuder Mercedes Benz ett antal modeller att välja mellan - kompakta bilar till stadsjeepar. Varje typ kommer vanligtvis i flera alternativ, som var och en ger en distinkt stil som konsumenterna kan välja. Bilar Till Salu

Mercedes Benz erbjuder flera organ-typer - sedaner, kupéer, vagnar och konvertibler. Distinkta modeller inkluderar C-klass, E, S, CL och CLS. I USA, är C-klassen känd som företagets nybörjar bil. Dess 2011-modellen, C300, har den klassiska "ribbad" kromade grillen med tre-uddiga stjärnan logotypen sitter på toppen. Inuti har den här bilen MB Tech klädsel, som har en mycket hög-end vinyl som ser ut och känns som läder. Andra vanliga inredningsdetaljer inkluderar elmanövrerade stolar, en läderklädd växelspaksknopp och ratt och trä trim efterbehandling.
Högpresterande bilar

Mercedes Benz erbjuder SLK , SL och SLS modeller på deras linje av högpresterande bilar. Dessa modeller har en distinkt grill som skiljer dem från de flesta nybörjar bilar som Mercedes Benz erbjuder. Dessa högpresterande bilar har en tre-uddiga stjärnan inbäddad på grillen med en stora maskor designats-luft dammen, kylning av motorn. Den 2011 SLS AMG-modell, en av de dyraste bilarna som Mercedes Benz erbjuder, har en luft dammen med sex intag, liksom top-of-the-line vertikala strålkastarna. Dess exteriör har en distinkt sex fot lång huva, kort bak, lång hjulbas och bredare kropp, liksom stora lättmetallfälgar.
Crossover
< p> Den R-klass, en crossover som ser ut som en förlängd kombi, kan lätt plats för upp till sju vuxna passagerare. Den har "4Matic" all-wheel drivlina med antingen en 3,5-liters V-6 motor eller en 3,0-liters V-6 dieselmotor och en sju-växlad automatlåda. Dess exteriör sport en muskulös och aggressiv look kombinerat med stora 19-tums aluminiumfälgar och lysdioder bakljus diod. Dess inredningsdetaljer elektriska tillbehör, läderklädd finish och trimmar trä, samt top-of-the-line audio-och underhållningssystem. Addera stadsjeepar

Bolagets raden av stadsjeepar omfattar GLK, M, GL och G trim. Den G-klassen är det mest anmärkningsvärda SUV, som erbjuder en klassisk ta på styling. På grund av dess historia som ett fordon som konstruerats för värnplikt, har G-klassen en imponerande Jeep-liknande kropp med skarpa hörn - en sällsynthet bland moderna stadsjeepar. Liksom R-klassen, kommer det standard med 4MATIC fyrhjulsdrift drivlina och en 5,5-liters V-8 motor. Det kommer också som standard med tre låsande differentialer, vilket gör den kapabel att hantera nästan alla typer av terräng. Inuti har det handgjorda läderklädsel, lister trä, och top-of-the-line elmanövrerade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116311.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.