Hur man låser en Trailer

Oavsett om du använder en trailer för att flytta möbler, bära gräsmatta utrustning eller lastbilstransporter runt band gear, bör din släpvagn innehåll skyddas --- inte bara under transporten utan även när fastigheten lämnas i trailern natten . Du bör låsa de viktigaste ingångarna till släpet och tungan, vilket kommer att hindra någon från påkoppling upp och köra iväg med din egendom. Saker du behöver
Trailer tunga Lock Review 3 pad lås (med nycklar)
Visa fler instruktioner
Trailer Tongue
1

Köp ett lås släpvagn tungan .
2

Öppna skumt lås på släpvagnen tungan genom att klämma handtag och dra uppåt. Detta är samma procedur som påkoppling en släpvagn till en vanlig kulhandske.
3

Öppna tungan låset genom att sätta i nyckeln och vrida den åt vänster. Detta gör att schackel av tungan låset att separera från kuldelen av låset.
4

Sätt kulan av tungan låset i hitch låset på släpvagnen tungan.

5

Krama avtryckaren för skumt lås och skjut tillbaka handtaget nedåt för att stänga skumt. Placera bygeln på tungan låset tillbaka på plats genom att vrida nyckeln till vänster och glida baren över släpet tungan och tillbaka in i låset. Ta ur nyckeln när du är klar. Kulan av tungan låset tar platsen för din lastbil skumt när du släpper trailern någonstans.
Hänglås platser
6

Placera ett hänglås genom hålet som passerar genom vagnens dragkrok lås. Detta kommer att hålla en inkräktare från att ens öppna hitch låset för att försöka ta bort den tunga lås.
7

Placera ett hänglås på ytterdörren av trailern. På de flesta vagnar, är detta den stora dörren i den bakre som används för lossning av last. Handtagen på dörren kommer att ha ett hål som passerar genom dem för hänglås installation.
8

Placera ett hänglås på din släpvagn kedjorna. Dessa kedjor används som säkerhet back up när din släpvagn är ansluten till din bil. Tyvärr är dessa objekt är snabbt och enkelt att stjäla rätt av din släpvagn tungan. Lås kedjan tillsammans för att hålla det ordentligt fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116295.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.