Segway Specifikationer

Segway PT är ett tvåhjuligt personlig transportfordonet först introducerades 2001. Sedan introduktionen har det sett användas av polis, säkerhetspersonal, postkontor personal och allmänheten. Alla Segways har vissa liknande egenskaper, dock. Alla Segways delar samma kropp design, med två hjul monterade på vardera sidan av en stående plattform, vilken styrs av ett handtag som innehas av användaren. Det finns två grundläggande modeller av Segway PT, i2 och x2. Den i2 är avsedd för vanlig gata och konkret användning, medan x2 är en tyngre modell avsedd för off-road bruk. Fysiska specifikationer

Segway i2 har en ytvikt av 105 pounds, medan x2 har en ytvikt på 120 pounds. Varje hjul i2 har ett däck diameter av 19 inches, och i2 själv har ett fotavtryck på 19 x 25 i. x2 har 8-tums tunga däck, och ett fotavtryck på 21 x 33 i. x2 är bara finns i svart, medan i2 finns i Gloss White, Anodized svart, och Metallic Sage.
Prestandaspecifikationer

i2 har en toppfart på 12,5 mph och en räckvidd på upp till 24 miles på en enda batteriladdning. Detta motsvarar cirka 480 kvarter. Den x2 har samma toppfart, men är avsett för off-road bruk endast och kan färdas 12 miles utanför trottoaren på en enda laddning.
Funktioner
p Alla Segway PT-modeller inkluderar en InfoKey Controller, justerbar höjd ram med styret, balans indikatorlampor, laddning indikatorlampor och en laddning port. Den i2 modellen har non-marking däck avsedda för inomhusbruk och konkret användning, medan x2 modellen har off-road egenskaper såsom all-terrain däck, reptåliga fendrar och ramar fender som dubbla som lyfter handtag.

Accessoarer
p Det finns ett antal eftermarknaden tillbehör som erbjuds av Segway företaget att Segway PT användare. Företaget erbjuder flera olika typer av styre påsar, hårda fall och andra utmätningsbara förvaringsutrymmen, samt flera typer av Nätinfästningarna för att bära större last. Det finns också ett antal strålkastare, bakljus och reflexer som finns, samt diverse tillbehör såsom uppställningsplatser, byggsatser lås, mattor ersättning, byggsatser ramp, reservbatterier och ens personliga kläder.


.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116290.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.