Nackdelarna med att ta en skolbuss

Skolbussar är ett av de främsta sätten att eleverna har med sig till och från skolan. Det finns många orsaker till att föräldrar gynnas av att sätta barnen på skolbussen, t.ex. att spara gas, pengar och tid, det finns också nackdelar med att förlita sig på skolbussen. Tid

Skolbussar tar generellt längre tid att få eleverna till och från skolan än det skulle ta sina föräldrar för att driva dem. Detta beror på att skolbussen måste köra hela vägen i stället för att bara köra från punkt A till punkt B. Skolbussar också kräva många studenter att gå en bit till skolbussen stannar innan de kan plockas upp av bussen.

missa bussen
bussar

Skolan har en särskild tidsplan som de måste följa. På grund av detta, vänta skolbussar inte för studenter. Om en elev inte vid busshållplatsen vid rätt tidpunkt, kommer bussen åka utan honom. Addera ditt eftermiddagsverksamheten

I allmänhet, skola bussar gör två resor. Bussen gör en kör till skolan på morgonen, släppa eleverna omedelbart innan skoldagen börjar, och en kör på eftermiddagen direkt efter lektionerna är över. På grund av detta, kan studenter som behöver vara i skolan tidigt eller stanna efter skolan för akademiska eller fritidsaktiviteter tar inte bussen. Skoldistrikt i allmänhet ger inte busing tjänster för studenter som deltar i fritidsaktiviteter, vilket innebär att elever som har föräldrar som inte har möjlighet att plocka upp dem inte kan delta i aktiviteter.
Student Tillsyn

p Det har upprepade incidenter av studenter mobbad, slåss eller skadas på skolbussar. En del av detta beror på att busschauffören är ansvarig för att köra bussen och övervaka eleverna, vilket innebär att föraren måste vara uppmärksam på vägen och samtidigt försöka att övervaka vad som händer i bak i bussen. Periodvis kan eleverna plockas på, mobbade eller på annat sätt far illa på bussen med sina kamrater.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116254.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.