Hur man tar bort rost från en traktor Gas Tank

Du kan ta bort rost från metalldelar med elektrolys. Elektrolys är processen att tillämpa en likström genom två bitar av metall i en kemisk lösning. Den elektriska strömmen flyttar elektroner mellan metalldelen och en elektrod. Rörelsen av elektronerna bryter bindningen mellan rost och den underliggande metallen. Elektrolys är en snabb och tillförlitlig metod för att ta bort rost och återställa metalldelar och verktyg. Saker du behöver
5-gallon plast badkar
Tvätt soda
Vatten Flighter Iron armeringsjärn elektrod
Aluminium C-klämmor
Wire
Batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

bort bensintanken ska rengöras, tömma alla bensin och låta tanken lufttorka i 24 timmar före rengöring. Blanda 1/2 kopp tvätt soda per 5 liter vatten i en stor plast badkar som är tillräckligt stor för att hålla bensintanken. Låt soda att upplösas helt i vattnet. Rör om med en stor träpinne för att blanda lösningen.
2

rengöra all smuts och rost från en bit av järn eller stål som du ska använda för elektroden. Placera elektroden mot insidan av den plast badkar med ena änden i vattnet och lämna ca 3 eller 4 inches av elektroden ovanför kanten av badkaret. Använd för att fästa elektroden till sidan av badkaret. Addera 3

Sänk bensintanken i vatten /sodalösning. Se till att vattnet fyller tanken att rengöra rost på insidan av tanken. Förhindra tanken från att röra elektroden.
4

Fäst den negativa kabeln på en batteriladdare till bensintanken. Fäst den positiva kabeln till elektroden. Stå väl tillbaka från hinken och sedan koppla in laddaren. Koppla ur laddaren efter bubblande i lösningen stannar.
5

Ta bort ledningarna från bensintanken och från elektroden. Lyft bensintank från lösningen och skölj insidan av tanken för att avlägsna lösgjorda rost. Låt tanken torka helt innan du sätter tillbaka det på traktorn.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116253.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.