Hur man hittar en snöplog i Michigan

Michigan verkligen ser en hel del snö på hösten, vintern och våren. För många människor, inte en enkel spade eller snöslunga för att rensa tillräckligt med snö från uppfarten eller egendom. Oavsett om du äger din egen snöplogning företag och letar efter en ny plog, eller du behöver för att driva din egen snö, många butiker säljer snö plowers och utrustning i Michigan. Instruktioner
1

besöka lokala företag snöplog under våren eller sommaren. Större snöplog företag ofta sälja sina oanvända eller oönskade snöplogar under lågsäsongen för att göra plats för nya plogar innan hösten och vintern.
2

Kontakta Vinter utrustning företag som B & B Truck Equipment eller Mid -Michigan Snow Equipment. Inte bara Michigan vinter utrustning företag säljer snöplogar, men de har också affärsrelationer med området plöjning företag. Om de inte har rätt plog för dig, kan de ge dig kontaktuppgifter till företag plog som säljer äldre plogar.
3

Slå upp Mich platsannonser. Detroit Free Press, Detroit News, och MLive kommer alla lista snö plogar till salu i Mich
4

Kör runt i norr. Ett av de bästa sätten att hitta en anständig snöplog för ett bra pris är att helt enkelt köra runt Michgan norr om Flint eller Saginaw eller väster om Battle Creek. Eftersom de norra och västra delarna av staten får mycket snö på vintern, många människor köper sina egna plogar för att plöja sin egen gata, uppfart eller egendom. Under våren och sommaren ser du en hel del människor som placerar plogar på deras gräsmatta med "Till salu"-skyltar på dem.
5

Köp en ATV med en snöplog fastsättning. Alla terrängfordon tillåter flera bilagor för dragande, lyft och plogning. Utomhussporter butiker som Cabelas i Dundee säljer normalt dessa fordon och tillbehör. Men online-återförsäljare säljer även ATV och snöplog utrustning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116249.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.