Massey Harris 444 Traktor specifikation

Först byggdes 1956, var det 444 traktor som tillverkas vid Massey-Harris 'fabrik i Racine, Wisconsin. Produktionen under traktorn fortsatte i två år, kom till ett slut 1958, efter 7131 enheter hade byggts. Massey-Harris 444 skulle ha satt en köpare tillbaka $ 3650 om man köper tillbaka 1958. Den grundläggande enheten drevs av en dieselmotor, även bensin och flytande petroleum gas modellerna var också tillgängliga. Motorspecifikationer

Massey-Harris 444 drevs av en fyrcylindrig Massey-Harris vertikala I-head dieselmotor med ett deplacement på 227 cubic inches, även om andra modeller kunde köras på bensin eller LP gas. Varje cylinder har en borrning på 4,00 inches och en stroke på 5,50 inches. Motorn hade ett kompressionsförhållande av 15,9-till-en och kyldes med 22 liter av flytande kylmedel. Vid drift med maximal effektivitet, körde motorn vid 1.500 rpm.
Prestanda

Motorn kan överföra 48 hästkrafter för användning i kraftuttaget system, eller kraftuttag. Dessa system använder kraften som produceras av motorn för att överföra rotationskraft till en annan enhet, vilket eliminerar behovet av en separat kraftkälla på en öskar eller en spridare, till exempel. Motorn kan också överföra 35 hästkrafter som skall användas att dra plogar, eller andra maskiner, via dragstången. Den grundläggande traktorns vikt, plus en full bränsletank, var £ 6500.
Hjul och specifikationer Transmission

Massey-Harris 444 använde en sändning Systemet består av 10 växlar framåt och två växlar bakåt. Dess två omvänd däcken var 6.50-16 i storlek, medan de två bakre däcken mätte 13-38. Traktorn hade en 4x2, tvåhjulsdrift chassi och använda differential mekaniska sko bromsar för att stoppa fordonets rörelse. Manuell servostyrning var ett tillval Addera Allmän information

kraftuttag systemet -. Nämns i motorns avsnitt - var ett oberoende system, vilket innebär att att den styrs med en separat koppling. Den kraftuttag axeln spanns vid 540 rpm. Traktorn innehöll ett batteri, som levererade 12 volt för att starta traktorns motor. Bränslet kapacitet Massey-Harris var 27,2 liter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116246.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.