Tomoto 700 UTV Specifikationer

Tomoto är en bil och bildelar tillverkare i Taiwan. Tomoto Scorpion 700 nyttofordonstrailer fordon UTV är en replik av den dyrare Yamaha Rhino. Faktum är att många av de Scorpion 700 UTV delar är utbytbara med Yamaha Rhino, inklusive bakre passagerarsätet, främre stötfångare och alla fjädringskomponenter. Motor

Tomoto Scorpion är byggd med en 686 cc, fyrtakt, en-cylindrig, vattenkyld motor. Den startsystem är elektrisk. Motorn startas med en kondensator urladdning tändare som ger 33,5 hästkrafter. På nivå terräng, denna motor varvtal upp till 55 mph.
Transmission

Tomoto Scorpion 700 UTV har en automatisk steglös transmission med en dual-range hi /lo-enhet och en backväxel. Det är manövreras med en centrifugalkoppling.
Drive Train

Tomoto Scorpion 700 UTV drivlina är en två-hjulsdrift kardandrift. Den har både en begränsad-slip och ett låst fyrhjulsdrift som växlar elektroniskt.
Fjädring

Både främre och bakre fjädring av Tomoto Scorpion 700 UTV har oberoende, lika långa, dubbla triangellänkar-formade armar. Armarna är utrustade med förinstallerad med spole-over-chocker. Detta verktyg släpfordon har kuggstångsdrivna styrning. Addera Bromsar

Tomoto Scorpion 700 UTV stannar på fyra hjul hydrauliska bromsskivorna.

Däck

Tomoto Scorpion 700 UTV passar samma storlek på däck som Yamaha Rhino. Framdäcken är AT25x8-12 NHS och bakdäcken är AT25x10-12 NHS. Addera Mått

Tomoto Scorpion 700 nyttofordonstrailer fordonet är längre och större än Yamaha Rhino. Den har en total längd av 119 inches. Bredden är 57 inches mätt från ände till ände på bakskärmen. Höjden på Scorpion är densamma som Rhino är på 73 inches. Scorpion markfrigång är högre än Rhino är på 14 inches. Den har en torrvikt av £ 1300. Hjulbasen är bredare än Rhino är på 75.5 inches. Bränsletanken har en kapacitet att hålla 7.9 liter, precis som i Yamaha Rhino.
Controls

Tomoto Scorpion 700 UTV tändning startas med årsskiftet en nycklad omkopplare. Du kan växla mellan de två-och fyrhjulsdrivna tåg med en switch. En växelspak är tillgänglig för växling. Du styr med en förarsidan ratten. Du kan öka fordonets hastighet genom att trycka ned gaspedalen. Den Tomoto Scorpion 700 UTV slutar med ett tryck på broms pedalen och kan fästas i parkeringsläge med parkeringsbromsen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116245.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.