Skillnader mellan John Deere Gator HPX & XUV

Skillnaderna mellan John Deere XUV och HPX modeller av små fyra utility hjulsdrivna fordon kan vid första anblicken tyckas minuten, men i prestanda och användbarhet, är de två fordon byggda för helt olika spelplaner . När man är byggd främst för arbete, tar den andra fungerande koncept ett steg längre för att skapa en mer resultatinriktad, något större utility vehicle som lätt kan passera de flesta någon terräng. Prestanda

prestanda skillnader mellan John Deere Gator XUV och HPX 4x4 bruksfordon gör de två fordonen helt olika körupplevelser. John Deere HPX är främst en arbetsmaskin som är utrustat med antingen en diesel-eller gasmotor, rankad på 20 hästkrafter. Däremot presenterar John Deere XUV 825i en 50 hk motor som driver XUV på så mycket som 44 miles per timme.
Styling

styling av John Deere XUV och HPX är mycket lika. Båda finns i grundläggande John Deere grön och gul, men XUV 4x4 finns även i två andra färger: olivgrön och svart eller Real Tree Hardwoods kamouflage. Båda modellerna kan dock utrustas med ett stort utbud av eftermarknaden alternativ inklusive belysning, förvaring av tillbehör och uppgraderingar prestanda.
Alternativ

Olika John Deere tillbehör kan monteras på HPX, däribland nio olika alternativ paket som möjliggör anpassning av HPX till dina specifika behov. Dessa alternativ inkluderar paketen som är tänkta att maximera den kommersiella tillämpningen av HPX, samt tre förpackningar avsedda för fritids tillämpningar av maskinen. Samma alternativ är tillgängliga för XUV förutom ett justerbart förarsäte.
Prissättning

Prissättning av de två maskinerna placerade XUV som lyx top of the line terrängfordon, medan HPX var placerad vid den nedre nybörjar. Som av mars 2011, började HPX på $ 8799, medan diesel versionens MSRP var $ 10.599. Den XUV började på $ 9999 för John Deere 625i med två ytterligare alternativ paket tillgängliga. Den 825i XUV var tillgänglig för $ 11.199. Den 855D diesel versionen var tillgänglig för något mer på $ 11.899 Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116237.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.