Logga Bannlyst specifikation

En logg skidder är ett tungt fordon som används i skogsbruket för att dra bort fällda träd i en skog, i en process som kallas sladd. Caterpillar 545 är en loggning skotare utrustad med en kraftfull Cat 3306 DITA dieselmotor. Det infördes 1999 och endast tillgänglig på den amerikanska marknaden under dess tillverkning körning. Motor

Motorn utrustad Caterpillar 545 besitter en förskjutning av 638 cubic inches, och ett hål efter stroke 4,75 inches med 6,00 inches. Det har cam-vände och avsmalnande, gjutna aluminiumlegering kolvar, som har tre ringar och kyls av oljespray. Det har stål-backed, koppar-avgränsas vevaxellager och härdade lager vevaxel. Den är utrustad med torr typ luftrenare, med primära och sekundära element. Det har en 24-volts elektriska startsystem med en 75-amp generator två 755-CCA-batterier. Motorn kan generera en maximal uteffekt på 225 hästkrafter vid 2.200 rpm.
Transmission

Caterpillar 545 har en växellåda som har fem växlar framåt och tre i omvänd, och fyra arbetsgrupper redskap, för att matcha hästkrafter till transportvägar krav. Den har elektronisk växling kontroll, en transmission filter med en indikator, en överföring svalare och tryckknapp transmission kontroll. Dess överföringssystemet är utformat för att ge på språng växling på alla växlar. Den Caterpillar flyttas inte om startade i växeln. Operativsystemet vikt gripen utrustade 545 skotare, vilket inkluderar sluten hytt, 30.5 däck
Operating Weight

, är bladet, dual-funktionen Arch 16-fots sammanbuntning gripklo vanliga lampor och full bränsletank, £ 40.161. Den operativa vikten av kabeln utrustad skidder, open cab, 30.5 däck, bakre kabel fendrar, vinsch, blad, båge arrangemang, vanliga lampor, är £ 39.901.
Hydraulreglage

Caterpillar 545 besitter stängd, variabelt flöde hydrauliska kontroller. Dess tryckutjämnande Systemet består av en pump, tank med filter, ventiler, linjer, koppling, och multi-axel styrspaken. Den har en inställning säkerhetsventil av 3045 psi, och grip Systemavlastning inställningar ventil av 3,045 psi. Den har en kapacitet reservoar tank 17 liter.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116216.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.