Synkronisera röstkommandon

Under 2007 började Ford erbjuder integrerad kommunikation, navigation och media programvara inom flera av sina fordon. Detta system, som kallas Ford SYNC, låter en förare eller passagerare att interagera med sin bil och dess färddator använda röstkommandon eller en valfri pekskärm. Lär tillgängliga röstkommandon och det korrekta sättet att använda dem kan du interagera med SYNC-system snabbt och effektivt. Miljö

SYNC-systemet använder en mikrofon monterad i bilens backspegel höra dina röstkommandon. Om övrig utrustning som finns i bilen talar, kan mikrofonen bli förvirrad av sina röster och misslyckas med att rekommendera ditt kommando. Andra höga ljud i bilen, såsom vindbrus eller stadens brus om dina fönster är nere, kan också störa dina röstkommandon. Be dina passagerare att vara tyst och höja sina fönster för att tysta fordonet innan du använder röstkommandon.
Tone

Med tiden kommer SYNC lära sig känna igen din röst och egenheter ditt tal. Eftersom det lär, kommer den anpassa sig och bli bättre på att känna igen dig. Tala med SYNC i normal ton, hastighet och röstvolym. Använda en annan ton, hastighet eller volym kan hindra erkännande programvara från att anpassa sig till din talande stil.
Interaktion

Interagera med Ford SYNC är annorlunda från att ha en konversation med en människa. För att undvika igenkänningsfel, använd kommandona i deras exakta ordning. Ändra ordningen för ett kommando kan orsaka Ford SYNC för att utföra en alternativ åtgärd eller ingen åtgärd alls. Systemet kommer att svara på dina röstkommandon med talad röstmeddelanden. Du kan avbryta dessa anvisningarna när som helst genom att trycka på "Speak" knappen på ratten. Du kan trycka på "Speak" knappen och säga "Hjälp" för att få information om vilka kommandon som finns tillgängliga för dig.
Telefon Kommandon

SYNC kan du ringa och ta emot samtal och textmeddelanden från en mobiltelefon ansluten via Bluetooth. Du kan hantera ringer och SMS funktioner med röstkommandon. Tryck på "Speak" knappen och säga "Ring", uttalar du numret som du vill ringa upp och säga "Ring" igen för att ringa ett visst nummer. Du kan också säga "Call" och sedan namnet på den person som du vill ringa om personen redan finns i din telefonbok. Använd fullständiga namn för bästa resultat. SYNC bekräftar din inmatning innan du ringer ett samtal. SYNC spelar en ton att meddela dig när du får ett nytt textmeddelande. Tryck på "Speak" knappen och säga "Läs meddelande" och SYNC kommer att läsa ditt SMS högt för dig. Addera Media Kommandon

När du först ansluta ett media spelare till bilens USB-port, kommer SYNC skanna mediaspelare för spårinformation. När skanningen är klar, kan du styra mediaspelaren med röstkommandon. Tryck på "Röst" knappen och säga "User enhet" för att börja styra mediaspelaren. De flesta mediaspelare kommandon börjar med röstkommando "Play". Du kan följa spelet med "All", "Nästa spår," "Föregående spår" eller namnet på en artist, album, låt eller genre. Du kan också kontrollera att upprepa och blanda med kommandona "Upprepa på," "Repeat off", "Shuffle på," eller "Shuffle off." "Paus" pausas aktuellt spår och "Play" återupptas. "Vad är det här" eller "Vad är spela" uppmanas SYNC för att läsa namnet på det aktuella spåret och artisten högt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116215.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.