Hur man sprayfärg en Trailer

Om du funderar på att byta ut din rostiga gamla släpvagn, varför inte spraya måla den? Sprutmålning ger dig ett helt nytt utseende och en till synes ny trailer för en bråkdel av kostnaden för att köpa en ny enhet. Välj en färg som talar till dig och få arbeta på försköna ditt gamla släpvagn. Som en del av denna process, glöm inte att fylla i eventuella luckor och sand över repor innan du sprayfärg. Saker du behöver
Biltvätt tvål
600, 1500 och 2000 grit sandpapper
Putty
SPACKEL
Primer
Sprayfärg
Bilvax
Svamp eller bomull rag
Ladder
Visa Fler Instruktioner
en

Tvätta släpet. Använd varmt vatten och fordonsindustrin biltvätt tvål för att ta bort skräp och smuts. Rengör ytan på släpet ordentligt och glöm inte att tvätta mellan alla veck eller besvärliga områden med en svamp eller bomullstrasa. Låt släpvagnen torka helt. Det kan ta ungefär en halv timme eller mindre.
2

Använd 600 sandpapper för att ta bort gammal färg eller rost. Byt till en finare sandpapper såsom 1500 eller 2000 grit att jämna ut ytan. Leta efter repor och bucklor och sand dem med sandpapper.
3

Applicera kitt med en spackel till några djupa bucklor i syfte att fylla i luckorna. Börja med att applicera en liten ärta klick spackel till varje buckla eller gap och lägga till fler om det behövs. Spacklet tar vanligtvis upp till 24 timmar att torka, kolla med instruktionerna på baksidan av kitt behållare för torktider. Vissa spackel ändrar färg för att indikera att de har torkat.
4

Spray ett lager grundfärg på trailer. Skaka burken och testa på ett blad av tidningen för att se till sprutmunstycket fungerar. Testa på ytan. Spraya primer jämnt i en upp-och-ned och sida till sida riktning.
5

vänta i fyra till sex timmar för primern att torka och applicera ett andra lager grundfärg. Kontrollera etiketten på grundfärg för en exakt torktid.
6

Skaka sprayfärg kan. Spraya i en upp-och-ned och sida till sida riktning när applicera färgen. Täck ytan av släpvagnen jämnt och grundligt. Vänta två till fyra timmar för ytan torka och applicera ett andra och tredje skikt. Vänta 2-4 timmar för varje skikt för att torka. Applicera bilvax till ytan av trailern med en svamp eller trasa efter det att färgen har torkat fullständigt.
7

Använd en stege för att komma till den översta av släpfordonet. Testa för att säkerställa att den övre delen av släpvagnen är robust innan du försöker att gå på den. Använd dina händer för att känna ytan. Om ytan inte känns stark, använd stegen och rada upp på olika platser i släpet för att komma åt den övre yta. Fortsätt att rengöra, sand, prime och måla taket på samma sätt som beskrivs i steg 1-6.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116213.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.