Goda Idéer för Antal plattor

Registreringsskyltar sätts på varje fordon som en metod för att identifiera en specifik bil. Varje stat har ett eget system nummerplåten och varje platta inom staten är individen. Medan många fordon har generaliserade, slumpmässiga siffror och bokstäver, gör en fåfänga nummerskylt ägaren av fordonet för att välja ett talesätt eller en fras med hjälp av bokstäver och siffror. The University of Maryland Chaos Group säger att fåfänga plattor tillåter bara sex till åtta bokstäver och siffror, beroende på läget, så de meddelanden som finns är begränsade. Plattor Baserat på jobb

Bland de tillgängliga alternativen är fåfänga plattor baserade på jobb eller karriär. Dessa är de plattor som har ett arbete preciseras eller en aspekt av jobbet satte på plattan. Till exempel kan en revisor, matematiker eller någon som arbetar i matte satte "ADD" eller "SUM" eller "matte" som en del av plattan. Ingenjörer och byggrelaterade jobb kan ha plattor som "BRX" eller "D1 GGR."
Namnskyltar

Vissa fåfänga plattor ger namnet på föraren eller fordonets ägare , till exempel "ANGELA" eller "DAVE." I många fall, namn registreringsskyltar har siffror i stället för bokstäver, t.ex. "ANG3LA" eller "M4 NDY." Det kan också ha siffror efter namnet, t.ex. "DAVE 2" när namnet är populärt.
Expression Tallrikar

Expression plattor är de registreringsskyltar som har olika ord förknippas med ansiktsuttryck eller fraser som "WOW" eller "AHA." Expression plattor kan även ge roliga ordstäv som "IM B0R3D" för jag är uttråkad.
Tallrikar
Hobby

Hobby plåtar, som karriären tallrikar, skildra någon hobby. Till exempel kan någon som tycker om tennis eller spelar tennis har en skylt som säger "10S PRO" eller "10S F4N." Alla som tycker om att spela ett instrument eller ens lyssna på specifika instrument kan få en skylt säger något liknande "10R SAX" eller "PI4N0." Hobby plattor är något som talar om hobbies eller specialintressen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116188.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.