Hur du sätter din traktor Into en gaffeltruck

Du kan förvandla din traktor till en gaffeltruck på två enkla sätt så att det kan utnyttjas för att hantera gods på lastpallar eller transportbehållare som är avsedda att flyttas med pallgafflar. Om din traktor är utrustad med en frontlastare, kan en uppsättning av kompatibla pallgafflar förvärvas och monteras. Om din traktor inte har en lastare, kan du skaffa en dedikerad gaffeltruck bifogad fil som utförs på traktorns trepunktslyft. Saker du behöver inloggningsformuläret Loader gafflar
Bakmonterad ballastvikt
Trepunkts gaffeltruck
Frontmonterad ballastvikt
Visa fler instruktioner
Välj din gaffel- Lyft Attachment
1

Köp kompatibla pallgafflar som kan användas med din frontlastare. Kontrollera lastförmåga din lastare för att se till att den kan hantera vikten av de varor du vill flytta med pallgafflar. Notera typ lastarlänkage så att du köper pallgafflar som lätt kan fästas.
2

Betrakta en gaffeltruck bifogad fil som kan bäras på traktorns trepunktslyft om du inte har en frontlastaren eller det är inte i stånd att lyfta de varor du vill flytta. Kontrollera din traktorns trepunktslyft kategori och lyftkapacitet för att hjälpa dig att avgöra rätt fäste.
3

Prata med din lokala jordbruksmaskiner återförsäljare för rådgivning eller sök efter nya och begagnade exempel på Internet. Du kan också hitta både pallgafflar och gaffeltruckar tillbehör till salu på gården auktioner. Addera Fästa Pallgafflar till din Frontlastare
4

bort någon hink eller gaffel ansluten till lastaren om en frontlastare är monterad på traktorn.
5

Fäst pallgafflar och deras bärare ram. Om du har köpt en enhet som är kompatibel med din lastare, bör detta vara en enkel operation. Se till att alla stift eller lås som behövs för att hålla den nya enheten på plats är i sina rätta positioner.
6

Lägg motvikter till baksidan av traktorn för att motverka den vikt du ska lyfta med de pallgafflar. Enkla belastningsvikter kan fästas på traktorns trepunktslyft eller hjulvikter kan bultas till bakaxeln..
7

Testa dina nya pallgafflar Addera Fästa en Bakmonterat Fork Lift till din traktor
8 Om din traktor har frontlyft, kan den användas för att bära trepunkts lyft koppling gaffel.

Avlägsna eventuella bilagor från traktorns trepunktslyft.
9

Backa upp till tre-punkt-koppling gaffeltruck, ansluta länkarmarna, justera och anslut den övre länken och ansluta alla hydraulrör. Kontrollera driften av pallgafflar från förarsätet.
10

Lägg ballastvikt till framför traktorn, om det behövs.
11

Testa din trepunkts -koppling gaffeltruck.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116185.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.