Hur får jag en tankbil USDA certifierad?

USDA inte certifiera fordon för transport av sina varor. För att en tankbil som ska certifieras för att bära USDA produkter, måste den berörda transportören lämna in en ansökan om att bli ett General Services Administration Transport Tjänsteföretag. När certifierad som USDA bärare, kan företaget bjuda på USDA-projekt när de blir tillgängliga. Saker du behöver
GSA Standard Anbud av serviceavtalet
USDOT operativsystem myndighet
Standard Carrier Alpha Code uppdrag bokstäver US Visa fler instruktioner
1

Läs GSA Standard Anbud of Service (STOS) tillhandahålls i referens 1. Detta dokument beskriver ansökningsprocessen, budgivning processer och krav för att upprätthålla status som certifierad GSA Transportation Tjänsteföretag. Den STOS skisserar bud prissättning, så kontrollera att de tillåtna bud passar inom företagets driftskostnader.
2

Slutför Statement Carrier Certification från 15 § i STOS. Fyll i informationen transportören kontakten. Bäraren kontakt bör bemyndigas att fatta beslut på uppdrag av företaget och har kunskap om företagets historia och dagliga aktiviteter.
3

Gör en kopia av ditt operativsystem myndighet som utfärdats av USDOT Federal Motor Carrier Safety Administration.
4

Gör en kopia av din Standard Carrier Alpha Code (SCAC) uppdraget brev som utfärdas av National Motor Freight Traffic Association (NMFTA).
5

Läs och slutföra avtalet Trading Partner (TPA) i 15 § i STOS. Förutom GSA standard Anbud of Service, läs Valfri Form 280 och GSA Centraliserad Varor Hushållens Traffic Management innan du slutför avtalet handelspartner. TPA skisserar avtalsförpliktelser GSA och bäraren inklusive uppförande av bäraren och förmåga GSA att avsluta en bärare. Fyll inte i Trading Partner avtal Nummer i slutet av dokumentet. Om du blir godkänd, kommer GSA fylla i nummer och skicka tillbaka en kopia av dokumentet.
6

Läs och underteckna avsiktsförklaringen i avsnitt 15 av STOS.

7

post eller fax alla dokument från steg 2 till 6 till General Service Administration.

General Services Administration

Freight Program Management Office (6FBD-X) katalog

1500 East Bannister Road

Kansas City, MO 64131

Fax: 816-823-3656 Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116176.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.