Hur Wire en Featherlite Trailer

Mest bil släp - Featherlite trailers ingår - innehåller en fabriksinstallerad kabelhärvan för att ansluta till fordonsindustrin elsystemet. Denna kabelhärvan tillhandahåller ett gränssnitt för blinkers, broms och Sidomarkeringsljus monterats på släpfordon. Om vagnen är kvar ute i elementen, kan ledningarna utveckla skåror eller brott i isoleringen, eller den elektriska kabeln kan bli sliten eller trasig. Om ledningarna blir komprometterad, kan du behöva dra om släpet för att få lamporna att fungera igen. Saker du behöver
Brown bilklassade tråd och White bilklassade tråd
Grön bilklassade tråd
Gul bilklassade tråd
Fyrvägs trailer-sidan kabelhärvan
Elektriska tång
hopkopplingshylsa kontakter (se "resurser") katalog Buntband (tillval) katalog Drill
Plaatskruv
Crimp-typ ringkabelsko
Visa mer instruktioner
1

Ta bort alla trasiga, lösa eller skadade ledningar på släpet. Om alla ledningar ska bytas ut, skär varje tråd ca 6 inches bort från signalen, broms och positionsljus. Detta kommer att lämna en elektrisk ledning för varje lampa för att skarva i utbyte ledningar.
2

Kör en brun tråd och en grön tråd ned högra sidan av släpvagnens ram. Båda kablarna måste nå från dragkroken till den bakre högra bromsljus. Fäst båda kablarna till släpet ram.
3

Placera den gröna kabeln på baksidan av släpet i run-kanal (bottenspåret) av den första tråden Skarvhylsa. Sätt i den gröna elektriska ledningen från högersväng signalen till kranen tråd hålet på sidan av viran Skarvhylsa. Crimp Skarvhylsa U-kontakt nedåt tills den är i jämnhöjd med den övre delen av plast isolator. Stäng den övre luckan så att den låser.
4

Placera den bruna kabeln på baksidan av släpet i körningen kanalen av den andra Skarvhylsa. Sätt den bruna elektriska ledningen från baklyktan i kranen hålet och kläm Skarvhylsa U-kontakt sluten. Stäng den övre luckan på tråden Skarvhylsa.
5

Placera den bruna kabeln på höger sida av släpvagnen i körningen kanal tredje Skarvhylsa. Sätt den bruna elektriska ledningen från höger markör i kranen hålet och kläm Skarvhylsa U-kontakt sluten. Stäng den övre luckan på tråden Skarvhylsa.
6

Kör en brun tråd och en gul tråd på vänsterkanten av släpvagnens ram. Båda kablarna måste nå från dragkroken till den bakre högra bromsljus. Fäst båda kablarna till släpet ram. Placera den bruna kabeln från den vänstra sidan av trailern in på bana kanalen av den fjärde Skarvhylsa, vilket ger en 6-tums segment i slutet av tråden för att skarva till släpet sele i ett senare steg. Sätt i ena änden av den bruna elektrisk tråd går ner till höger på vagnen i kranen hålet och kläm Skarvhylsa U-kontakt sluten. Stäng den övre luckan på tråden Skarvhylsa.
7

Placera den gula sladden på baksidan av släpet i körningen kanal femte hopkopplingshylsa kontakt. Sätt den gula elektriska ledningen från vänster blinker i kranen tråd hålet på sidan av viran Skarvhylsa. Crimp Skarvhylsa U-kontakt och stäng den övre luckan.
8

Placera den bruna kabeln på bakre vänstra sidan av släpvagnen i körningen kanal sjätte Skarvhylsa. Sätt den bruna elektriska ledningen från vänster bakljus i kranen hålet och kläm Skarvhylsa U-kontakt sluten. Stäng den övre luckan på tråden Skarvhylsa.
9

Placera den bruna kabeln på vänster sida av vagnen i körningen kanal sjunde Skarvhylsa. Sätt den bruna elektriska ledningen från vänster markör i kranen hålet och kläm Skarvhylsa U-kontakt sluten. Stäng den övre luckan på tråden Skarvhylsa.
10

Strip ½ tum av isoleringen från den vita ledningen på släpet sele. Placera ringen terminalen över den avskalade kabeln och crimp terminal till den vita kabeln.
11

Borra ett litet hål i trailern ramen nära dragkroken. Placera skruven genom ringen terminalen, och för in skruven i hålet. Dra åt skruven så att den håller ringen terminalen.
12

Placera den lösa änden av släpets bruna tråden i körningen kanalen på åttonde Skarvhylsa. Placera den bruna kabeln från släpvagnen selen i kranen hålet och pressa kontakten stängd. Stäng den övre luckan på tråden Skarvhylsa.
13

Placera den lösa änden av trailern gröna tråden i körningen kanalen på nionde Skarvhylsa. Placera den gröna ledningen från släpvagnen selen i kranen hålet och pressa kontakten stängd. Stäng den övre luckan på tråden Skarvhylsa.
14

Placera den lösa änden av vagnens gula sladden till körningen kanalen den 10 Skarvhylsa. Placera den gula ledningen från släpvagnen selen i kranen hålet och pressa kontakten stängd. Stäng den övre luckan på tråden Skarvhylsa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116175.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.