Små Tach Installationsinstruktioner

En standard Tiny-Tach, en ekonomisk varvräknare som används för att mäta hastigheten på en motors rotation, har en justerbar rpm läsning från en gnista per två varv för att åtta gnistor per varv. De flesta gasmotorer är kompatibla med Tiny-Tach. Den har ett varvtal mellan 1 och 19000 med en uppdatering på 1/2 sekund. En timme mätaren registrerar brutto motorns gångtid, medan jobbet timern har en återställningsknapp för att registrera körtiden för framtida referens. The Tiny-Tach s koaxialkabel sända en signal utan EMF avbrott. Varvräknaren förhindrar också ådra skador från fukt och bullriga vibrationer. Installera Tiny-Tach kräver en måttlig elektrisk bakgrund. Saker du behöver
ren trasa
denaturerad alkohol
Plåtskruvar
Phillip skruvmejsel
Eltejp
tändstift skyddskåpa
Visa fler instruktioner

1

Hitta en önskvärd plats att montera Tiny-Tach mätare på din bil. Rengör allt damm, smuts och fett från den önskade platsen med en ren trasa och denaturerad alkohol. Thread plåtskruvar genom Tiny-Tach monteringsfäste s vägvisare och ytans styrhål. Dra åt skruvarna plåt med en stjärnskruvmejsel.
2

Lokalisera ett befintligt kablage till rutten pick-up tråd igenom till tändstift tråd. Slå in pick-up och tändstift trådar runt metallen stödjer och säkra dem med eltejp, om du inte ruttar med en kabelstam. Var noga med att dirigera kablar borta från varma motordelar, inklusive ljuddämparen, för att undvika att orsaka direkta skador på din Tiny-Tach mätare.
3

Dra den röda tråd över en isolerad del av det tändstift tråd med fyra varv. Avstå från linda den röda tråden i närheten av tändstift tråd, eftersom motorns vibrationer gör det möjligt att komma i kontakt med tändstift tråd är metall partition. Placera ett tändstift skyddskåpan över den öppna änden röda kabeln till ytterligare stöd för att skydda mot direkt kontakt med metall. Rulla ihop överflödig kabel och sedan använda eltejp för att fästa den i ett bekvämt område.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116172.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.