Att beställa en ny Mopar Challenger bilfabrik Drag

beställer din nya Mopar Challenger Drag bil kan göra skillnaden mellan att ha en uber-accelererad fordon som kan vinna tävlingar och ha en gammal stock bil som förlorar mot de nyare modellerna. Dodge, bilföretaget som gör Mopar dra bilen, startade produktionen på 2011 version under första kvartalet 2011. Enligt Mopar webbplats, om en köpare är intresserad av att köpa dra bilen, ska hon köpa det snabbt, eftersom bilen är begränsad, under 2009 och 2010, den Mopar bil utsålda. Instruktioner
1

Gå till Mopar webbplats (se Resurser) och klicka på "Performance"-fliken på höger sida av sidan. Klicka på "Mopar Challenger Drag Pak"-länken för att fortsätta.
2

Rulla nedåt på webbsidan och klicka sedan på "PDF-program" länken under "Application Form" rubrik. Som av mars 2011, är det nyaste dra bilen "2011 Mopar Challenger Drag Pak." Addera 3

Skriv ut Mopar dra bilen ansökan. Som av mars 2011, har Mopar dra bilen inte byggts ännu, men ett program kan din lokala Dodge återförsäljare för att boka dig en drag bil för när bilarna officiellt debut hos återförsäljarna.
4

Fyll ut ansökan. I den första delen av ansökan, inkludera din lokala Dodge återförsäljare för information, till exempel återförsäljaravtalet namn, adress, namnet på ett återförsäljaravtal representant och hennes telefonnummer. I det andra avsnittet, tillhandahåller personlig information, såsom namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Denna information kan Dodge återförsäljare ringer du när bilen är tillgänglig. I det sista avsnittet, markerar de extra tillbehör som du vill att Mopar Corporation för att lägga till din bil. Varje tillbehör kommer att öka basen priset.
5

Besök din lokala Dodge återförsäljaravtal, och sedan signera den sista delen av ansökan framför återförsäljaravtalet representant. Applikationen kommer att fungera som ett kontrakt och kommer att försäkra att när bilen är tillgänglig att du kan betala det belopp som anges på den andra sidan av ansökan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116169.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.