Hur man bygger en Trailer Cabin

Bygga en stuga för en släpvagn kan göras genom att bifoga ett verktyg släpvagn. Kabinen är då tillgänglig för att använda som ett skydd när camping. För att göra detta måste du bestämma storleken på nyttofordonstrailern som kommer att användas för projektet. En typisk Nyttofordonstrailer mäter 5 meter bred med 8 meter djup. De material som behövs för projektet kan hittas på din lokala hem förbättring butik. Saker du behöver
Måttband
Cirkelsåg
Borrmaskin
bits metallborr
Bolts
Brickor
Nötter
L-fästen
Visa fler instruktioner
en

Mät bredden och längden av trailern sängen med måttband. Överför bredden på trailern till ett blad av 3/4-tums plywood. Skär plywood med cirkelsåg.
2

Borra ett hål genom sidostöd av nyttofordonstrailern var 8 inches med borrmaskin.
3

Ställ ett ark av 3/4-inch plywood mot en långsida på insidan av vagnen. Markera hålet plats på plywood med pennan. Borra hål genom plywood på blyertsmarkeringarna. Upprepa detta steg med en andra bit av plywood.
4

Placera snittet bit plywood mot kortsidan på framsidan av vagnen. Markera platsen för hålen i ramen på plywood. Borra hål i plywood med borrmaskin.
5

Ställ den avskurna bit plywood på plats igen och sätta bultar i hålen. Skjut en bricka över bulten trådar och sedan dra åt en mutter. Dra åt muttern helt med hylsnyckel.
6

Placera de andra två skivor av plywood på plats inne i släpet. Sätt bultar i hålen tillsammans med en bricka och mutter. Dra åt bultarna fullt för att säkra plywood till släpet ram.
7

Fäst väggarna till sängen av trailern med en L-fäste. Ställ en L-fäste var 6 till 8 inches längs omkretsen på insidan av vagnen. Fäst L-fästet på plywood med skruvar.
8

Fäst hörnen på väggarna med tre till fyra L-fästen.
9

Mät ett ark av 3 /4-tums plywood till 5 meter och skär den med cirkelsåg. Upprepa detta steg för att klippa en andra 5-fot bit plywood.
10

Place skär 5-meters bitar av plywood ovanpå väggarna för taket. Fäst plywood för taket till sidoväggarna med L-fästen. Bifoga ett L-fäste var 6 till 8 inches längs varje vägg.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116167.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.