Hur man stämmer en Polaris TPS

En viktig del av Polaris snöskoter är dess Throttle Position Sensor (TPS,) som denna del berättar ryttaren vad spänningsavläsningen är på bilens motor. Testa och finjustera din Polaris TPS med en TPS testare och skruvmejsel. Saker du behöver
Polaris TPS testare
Pencil
papper
TPS skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta snöskoterns TPS sele. Anslut TPS testarens kabelnätet i dess ställe för hand.
2

Klicka de två medföljande pin-jack adapter på rött och svart digital voltmeter leder i TPS testare. Anslut den röda ledningen till det vita uttaget av testare, och anslut den svarta ledningen till testarens black jack.
3

Öppna snöskoterns gasreglaget försiktigt för hand, och läs den spänning som visas på testaren. Skriv ner spänningen, och referera din instruktionsbok för optimal TPS spänningen läsning.
4

Lossa de två skruvarna som håller TPS till snöskoterns förgasare med den medföljande TPS skruvmejseln. För hand, vrid TPS medurs för att minska spänningen, och vrid den moturs för att öka spänningen.
5

Dra åt TPS två skruvarna med TPS skruvmejsel när du är klar att stämma TPS. Stäng gasreglaget försiktigt, ta bort testarens ledningsnätet och ersätta snöskoterns TPS sele för hand för att använda den igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116166.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.