Kawasaki Motor & Gräsklippare Felsökning

Bortom motorcyklar och fritidsfordon , tillverkar Kawasaki också en rad av små motorer och gräsmatta motorer gräsklippare . När du felsöker det här Kawasaki motor , bör ägarna kontrollera vissa system och engagera sig i smärre justeringar och reparationer . Bränslesystem

bränslesystemet är en av de viktigaste motorsystem . Kontrollera att gräsklipparen bränsletank har tillräckligt med bränsle , att bränsleledningar förbinder tanken till Kawasaki motor inte är böjd eller bruten , och att luftfiltret är rent och rengjorda.
Tändstift < br >

Utan fungerande tändstift , kan motorn startar inte eller fungerar oberäkneligt . Ta bort tändstiften från vardera av gräsklipparen cylindrar med en tändstiftsnyckel . Om någon är sprucken eller bränns , byt ut den . Ställ även in tändstiftets elektrodavstånd exakt det avstånd som anges i bruksanvisningen .
Compression

Otillräcklig kompression kan stoppa en Kawasaki motor från start . Ta bort tändstiften igen och testa kompressionen i varje cylinder med en kompression mätare . OutdoorPowerInfo.com ger en listning av minsta komprimering nivå som krävs för varje Kawasaki liten motor ( se Resurs ) . Om kompressionstrycket är för svag , kan motorn behöva omfattande reparationer .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116149.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.