Hur man bygger en bil Batteridriven Cykel

På en solig dag med en platt väg framåt, är en cykeltur ett attraktivt förslag. Trots det kunde solig dag blir regelrätt kvav om du driver din cykel uppför en backe. Batteridrivna cyklar blir allt populärare, och det finns kit som finns att förvandla din vanliga cykel till en av dessa. Samla några leveranser tillsammans och du kommer att kryssa upp that hill ansträngning på nolltid. Saker du behöver Review, komplett ombyggnadssats
Skruvmejsel
insexnycklar
skiftnyckel
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Välj ett konverteringssats som uppfyller dina krav. Tänk på de avstånd du tänker resa med din cykel samt lutning och höjden på terrängen. Ge betydelse för faktorer såsom hastighet och grov klättrar eftersom de kommer att kräva mest hästkrafter från motorn. Välj en konverteringssats med en motor som uppfyller dina hastighetskraven. En konverteringssats med ett 12-volts bilbatteri kommer att vara tillräckligt för de flesta behov.
2

loss framhjulet från cykeln med en skiftnyckel. Montera hjulet med "nav motor" i stället för hjul medföljer konverteringssats.
3

Montera styrenheten för motorn i selen som håller ledningarna. Fäst kedjan enheten till motorn och pedalerna på din cykel genom att haka upp ena sidan av kedjan till tråden i motorn och sedan koppla den till pedalen och bakhjulet. Justera och dra åt skruvarna i kedjan enheten så att den är på plats när kedjan enheten kommer att vara ansvarig för att aktivera din motor när du trampar. Stäng regulatorn stängs på din cykels handtag så att den sitter ordentligt fast på plats.
4

Placera batteriet på en laddare. Ta bort den från laddaren när det är fulladdat och testa din cykel genom att ta det för en åktur. Se till att du inte resa längre än batteriets ström kan ta dig att undvika att bli strandsatta långt hemifrån eller på en lång hill climb.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116145.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.