Hur Smart Key Arbete ?

Den SmartKey , först används av Mercedes - Benz företaget 1999 , är ett elektroniskt aktiverat åtkomst och godkännande funktion kännetecknas av Keyless , fjärråtkomst till bilen `s dörrar . Smartkey är den term som används ursprungligen av Mercedes - Benz , men " smarta nyckeln " också fungerar som ett samlingsnamn för alla bolagets fristående nyckellösa låssystemet . Funktioner

Smarta nycklar möjligt för bilägare att låsa och låsa upp dörrarna , öppna bagageluckan och bränslefilter , och höja och sänka hardtop och fönster via en nyckelbricka . Beroende på tillverkare , de valmöjligheter på fob skiljer i vilka delar av bilarna de öppnar . Till exempel hade den ursprungliga en knapp för endast förardörren och en för alla dörrar .
Kommunikation

Bilar utrustade för att arbeta med smarta knappar har antenner i kroppen av fordonet, medan fob har en generator radio puls . Fob innehåller ett kodat kort , som ett kreditkort , skickar det en elektrisk signal från fob till antennerna och frigör låsen enligt anvisningarna .
Mekanisk Koder

Vissa mekaniska nyckellösa lås kräver en kod för att låsa upp dörren . Dessa knappar kan programmeras att reagera på en generisk kod för flera användare eller individuella koder för att dokumentera vem som specifikt åtkomst till bilen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116140.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.