Så lägger Bårar på ett flygplan

Många kommersiella och personliga flygplan, som flygplan och helikoptrar, kan rymma bårar i händelse av en medicinsk nödsituation. Vissa sjukhus använder dem för att transportera patienter till ett annat sjukhus eller för att rädda dem från avlägsna områden. Medan bår förfaranden kan variera för olika sjukhus och flygbolag, finns det några generella regler att gälla när du placerar en bår inuti ett flygplan. Instruktioner
1

Hitta ett område i flygplanet där båren kan placeras utan inblandning från andra passagerare eller föremål under flygningen. I ett kommersiellt flygplan, kan detta vara ett rum eller ett lager där patienten hålls åtskilda från resten av passagerarna.
2

Fäst båren till flygplanet för att förhindra båren från att röra sig eller knuffas om när flygplanet är i luften. Detta kan bestå av olika kardborrebanden som ansluter båren till flygplanet. Vissa flygplan kan ha en permanent bår eller säng installerat på den för dessa situationer. I detta fall är båren redan fästs på plats.
3

Använd bårar som har en kapacitet för minst 170 pounds. Detta kommer att ta hänsyn till vikten av den åkande och hindra båren från trögheten på flygplanet. Detta kan bero på specifika flygplan eller sjukhus föreskrifter och förfaranden. Var noga med att kontrollera med de särskilda förfaranden för alla flygplan och medicinsk utrustning i förväg.
4

Store båren i ett område som inte stör flygplan kontroller eller begränsa tillgången till existerar, passager eller gångar. Dessutom bör andra plan passagerare har full syn på "Exit" tecken, liksom skymmer utsikten över "Säkerhetsbälte" och "Rökning förbjuden"-skyltar. Ut båren
5

Testa genom att lösgöra den. Det är nödvändigt att vara medveten om hur effektivt en bår kan tas loss från flygplanet i en medicinsk nödsituation eller en flygning nödsituation, exempelvis en kraschlandning. Träna bifogade medicinsk personal om hur du använder båren och hur man tar bort det om det behövs.
6

Pad för utskjutande föremål i närheten av båren installationen. Detta kommer att minska eller begränsa den skada det orsakar patienten om den skulle falla.
7

Hindra patienten på lämpligt sätt för att skydda honom från turbulens under en nödlandning. Använd västar av X-formade remmar att hålla tillbaka båren åkande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116137.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.