Välgörande Bidrag till donerar Bilar i Kirkland, Washington

Flera organisationer i Washington kommer att hjälpa dig att ordna donation av din bil till välgörenhet. Din bil kan doneras till organisationer som ger fordon till kvalificerade mottagare eller sålts på auktion med intäkterna bidrog till välgörenhet som du väljer. Du måste ha bilen titel för att donera fordonet. Rådgör med en skatterådgivare för att se om ditt fordon donation räknas som en avdragsgill bidrag. Donera för välgörenhet

Donera För välgörenhet kommer att ordna donation av oönskade fordon. Du kan begära lokala välgörenhetsorganisationer som Camano Animal Shelter Association, SIDS Foundation of Washington eller The Temple Baptist Church eller nationella organisationer som bröstcancer fonden eller Mercy för djur att dra nytta av din donation. Fordon kommer att säljas på auktion med intäkterna doneras till välgörenhet som du väljer. Du kan ordna upphämtning av bilen genom att fylla i en online-ansökan eller ringa Donera till välgörenhet. Bilar, lastbilar, motorcyklar, båtar och husvagnar accepteras.
Habitat for Humanity

Habitat for Humanity i Seattle accepterar bil donationer via sina bilar för Homes programmet. Fordon kommer att säljas och intäkterna kommer att hjälpa Habitat bygga prisvärda bostäder för kvalificerade personer. Donationer av bilar, lastbilar, skåpbilar, båtar, släpvagnar och husvagnar accepteras. Arrangemang kan göras genom att fylla i en online-ansökan eller ringa Habitat.
Junk Car Removal

Junk Car.org är en välgörenhetsorganisation som hämtar oönskad skräppost bil. Denna organisation accepterar inte är igång skräp fordon, inklusive lastbilar, skåpbilar och båtar. Fortsätter kommer att gynna utsatta barn i Kirkland, Washington. Junk Car sponsrar rådgivning, undervisning bistånd, sommarläger, utbildning och sociala program för invandrarbarn och barn från splittrade hem. Gratis bogsering är tillgänglig och du kommer att få en avdragsgill kvitto.
Skattelättnader

Din donation kan betecknas som avdragsgilla bidrag. Få ett kvitto från välgörenhetsorganisationen för din donation. Internal Revenue Service tillåter avdrag för värdet av bilen upp till $ 500. Om fordonet säljs av organisationen för mer än $ 500, kommer ett kvitto på det faktiska försäljningspriset utfärdas till dig.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116127.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.