Hur får man en moped

Även mopeder likna motorcyklar, har de inte samma kraft och hastighet att motorcyklar kommer med. I vissa områden, i själva verket är du bara tillåtet att rida mopeder på allmän väg som har en hastighetsbegränsning på 35 miles per timme eller mindre. Dessutom är mopeder aldrig får ridas på motorvägar. Dessa restriktioner innebär inte att en moped inte kan vara en tillgång att ha, dock. Instruktioner
1

Kontakta ditt kontor delstatsregeringen för att ta reda på mer om de lagar som omger mopeder. Vissa stater har lägsta och högsta varvtal för ett fordon anses vara en moped, licenskrav och begränsningar på vilka vägar du kan rida på.
2

Stick till din budget. Mopeder är ofta ett billigare alternativ än motorcyklar, men det betyder inte att de är billiga. Alla motorfordon kommer att ta en betydande investering. Håll det pris du har råd i åtanke när du shoppar. Addera 3

Kolla in lokala butiker i ditt område som säljer mopeder. Detta kommer att ge dig en bättre uppfattning om de olika modeller som finns tillgängliga. Du kan också väga för-och nackdelar med att få en begagnad moped, snarare än en ny. En ny kommer att kosta en hel del mer, men är sannolikt mer tillförlitlig. Men om du vill arbeta på cyklar, kanske du har kul fixa en modell som används.
4

Titta in i olika märken. Några populära moped varumärken Peaggio, Honda, Vespa och Yamaha. Kolla in de webbplatser för dessa märken och jämföra de alternativ till moped modellerna du hittat lokalt.
5

testa en moped innan de köper det om det alls är möjligt. Om du hittar en modell på nätet du vill, försöka spåra en i ditt område. Även om du planerar att köpa det på nätet, få en känsla för hur mopeden handtagen är i ditt bästa intresse. Testa flera modeller för att hjälpa dig att jämföra lättare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116122.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.