Vilka är användningsområdena för datorer för Aviation Inspektörer?

Flygindustrin förlitar sig på mest beprövad teknik och högsta-tech utrustning för att flytta människor på ett säkert och ekonomiskt genom luften. Aviation inspektion, den del av flygindustrin som ser till att planen är säkra, använder datorer i ett antal olika sätt. Datorteknik har stor hjälp med denna viktiga roll i branschen. Samverkar med omborddatorer

Aviation inspektörerna använder datorer för att kommunicera med ombord-datorer för att diagnostisera problem med system flygbolag dator. Till exempel kan de använda en dator för att läsa koderna som genereras av en funktionsstörning lufthastighet indikator eller en blockerad pitotrör. De kan också använda datorn gränssnittet för att uppdatera mjukvaran på planets färddator system, för att säkerställa att de mest up-to-date program körs.
Lagra data

Aviation inspektörer kan använda datorer för att lagra data om nuvarande eller tidigare inspektion eller underhåll historia, särskilda problem med flygplanet som inspekteras, och annan information, t.ex. total tid på luften ram eller total tid mellan motor ombyggnader. På detta sätt kan de dra upp information som hjälper dem att avgöra huruvida en plan behöver större service.
Spåra resultat

Aviation inspektörerna använder datorer för att spåra motorns prestanda och rekord problem under flygning som kan analyseras senare på marken. Motorer kan ha problem under drift som inte kan replikeras när motorn inte körs vid en viss hastighet eller höjd. Genom att spåra driften av motorerna för att spela dessa problem, kan luftfartsmyndigheterna inspektörer kontrollera problemen senare på marken. Addera Communications

Kommunicera med andra luftfartsmyndigheter inspektörer är ett annat sätt att luftfartens inspektörerna använder datorer. De måste behålla sin kunskap och ställa frågor till andra i sitt område, och en dator tillåter dem att göra det snabbt medan de arbetar, med hjälp av e-post, delade nätverk och delade databaser med information.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116120.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.