Hur man installerar Trailer Lager

Hjullager tillåter hjulet att rotera utan svårighet. Men efter långa tidsperioder, kan lagren bära och bli skadade, särskilt om de är utsatta för smuts och nedsänkt i vatten ofta. Sprickor och skårade områden finns tecken på skadade kullager och överhettning. Om dina lager skadas, kan du byta ut dem själv med verktyg vanligtvis finns på järnhandeln. Befintliga lager kan också packas och återinstalleras om de inte är alltför skadad. I båda fallen är det viktigt att hålla lagren väl underhållna. Saker du behöver
Jack står
platt skruvmejsel
Hammer
Rag
Tänger
Wrench
träpinne
Delar renare
Lagerfett lager, tätningar och raser
Gummiklubba
Sprint
Visa fler instruktioner
ta bort existerande lager
1

Place pallbockar under trailern att höja trailer från marken något. In spetsen på en platt skruvmejsel under kanten av dammskyddet eller hjulnavet. Tryck skruvmejseln lätt med en hammare för att lossa dammskyddet. Ta bort dammskyddet ta isär aggregatet hjullagret.
2

Använd en ren trasa för att torka av fettet från lagringen. Skruva loss sprinten och låsmutter med tång för att lossa låsmuttern. Bänd bort hjulet från sin axel. Addera 3

Placera hjulet på en plan yta eller arbetsbänk med utsidan av hjulet nedåt mot ytan. Ta det inre lagret från axeln försiktigt.
4

Vänd hjulet på plan yta eller arbetsbänk. Sätt i en träpinne i axeln av hjulet fram till slutet av pluggen pressas mot det yttre lagrets kant. Använd en hammare för att knacka på pluggen för att lossa lagret och tätningen. Avlägsna lagertätning, då lagret.
5

Ta bort den inre och yttre banan på hjulet. Använd antingen träpinne eller platt skruvmejsel för att försiktigt tejpa kanten av de inre och yttre lopp och bänd bort dem från hjulet.
6

Använd en trasa och delar släpvagn för att rengöra hjulnavet och lagren för att avlägsna smuts och fett. Undersök trailer lager för slitage och skador. Om de är alltför skadad, byt ut släpets lagren med nya lager. Lager som fortfarande kan användas behöver helt enkelt packas med fett. Addera Installera ersättningslager
7

Smörj ersättande yttre och inre lopp med ett tunt lager fett . Placera den yttre banan in i dess plats och köra loppet i läge. Använd en hammare och träpinne att knacka försiktigt på tävlingen på plats. Upprepa proceduren för att byta ut den inre lagerbanan.
8

Applicera ett andra lager av fett på ersättande tävlingarna nu installerat och insidan av hjulaxeln. Applicera en liten mängd fett grundligt på de nya lagren. Om du återanvänder kullager, bara fetta de rengjorda lagren.
9

in nytt märke i sin position med den avsmalnande änden vänd inåt. Säkra lagret med en lagertätning. Knacka lagret försiktigt med en gummiklubba för att säkra lagret och tätningen på plats.
10

Sätt tillbaka hjulet på vagnen med den kvarhållande muttern och en skiftnyckel. Placera en ny saxpinne inuti muttern. Använd en skiftnyckel för att böja kanterna på sprinten och säkra det på plats. Sätt tillbaka dammkåpan med hjulnavet. Tryck på dammskyddet på plats försiktigt med en gummiklubba.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116101.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.