Instruktioner för att fästa en snöplog till en John Deere 212

John Deere 212 är en mångsidig traktor som är användbar och mobil i alla fyra årstider. Under de varmare årstiderna, kan du förvandla John Deere 212 till en trädgårdstraktor och använda den för att klippa gräs. Om du vill använda den som en snöslunga i vintersäsongerna, är allt du behöver göra bort gräsklipparen kvarstad och ersätta den med snöslunga kvarstad. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
Bifoga Övre Monteringsram
1

Parkera John Deere 212 trädgårdstraktor på en plan yta och ta ur nyckeln från tändningen.
2

Inspektera klipparen fäste för en metall lyfthandtag. Lyft handtaget till upprätt läge. Ställ klipparen kvarstad åt sidan och placera snöslunga kvarstad framför traktorn.
3

Skjut baksidan av traktorn framåt med händerna tills framdäcket är lätt vidröra hissen bar den snöslunga fastsättning .. Rulla framdäcket över hissen bar med båda händerna.
4

Stand framför snöslunga kvarstad och använda båda händerna för att rada upp monteringsramen på snöslunga till traktorns ram. Höj snöslunga lyftkraft bar till det bakre läget med en hand. Höj baksidan av den övre monteringsramen och tryck traktorn framåt en aning, medan du fortfarande står framför både fästet och traktorn.
5

Rada upp spåren i den övre monteringsram till hålen i monteringsvinklar på traktorn. Sätt i 1/2 med 2-tums skruvar i hålen och trä dem i. Addera Install Upper V-Belt
6

Använd din hand för att sänka kvarstad handtag till frikoppla handtaget. Detta kommer att hålla fästet på plats.
7

Inspektera bältesdragningen. Dra den övre remmen inuti kopplingen spännhjulet, de två guider bälte och remstyrningen. Kopplingen kabelstyrrullen är en liten rund apparat att bandet löper ut. De bälteshållarna är de större cirkulära enheter som styr remmen på remskivan.
8

Rulla den övre remmen runt traktorns motor remskiva. Traktormotorn remskiva är placerad under traktorn, nära de två bakre hjulen. Remskivan är en cirkulär enhet som kör bältet systemet.
Bifoga Nedre Monteringsram
9

Skjut snöslunga lyft fram handen för att placera den i nedfällt läge . Skjut hissen handtaget under den bakre delen av det nedre fästet ramen. Den lägre Fästramen den del av fästet som ansluter under traktorns front.
10

Lyft snöslunga handtaget med handen för att höja fronten fästen

i clevises av monteringsvinklar.
11

radas upp hålet på framsidan av de fästen med hål i Monteringsvinkeln gaffeln och anslut dem med riggniten och hårnålar sprintarna. Trä stiften i hålet. Addera Install Clutch Link Rod
12

Montera stången kopplingen länken. Se till traktorfastsättning spaken i läge "Off".
13

Placera spännhjulsarmen till vänster sida av snöslunga fastsättningsstomme och håll den mot ramen för att stoppa det. Leta stången kopplingen länken, vilket är stången nära spännhjulsarmen. Skjut upp kopplingen länkstaget att justera längden. Fäst länken kopplingen stången med ett hår saxsprint.
14

Montera lyften bistå fjädrarna. För att göra detta, dra hissen handtaget i uppfällt läge med handen. Använd båda händerna för att trä kedjan och växla montering genom våren förankringskonsol på traktorns front.
15

Hook slutet av hissen hjälpa karbinhake i kanalboxen fästet och den andra änden i den sista länken i kedjan och växla. Kanalboxen fästet är precis nedanför hissen hjälpfjäder.
16

Dra växla änden att utöva påtryckningar på hissen hjälpa våren. För in stor saxsprint genom kedjan, ovanför fjädern förankringskonsol. Haka hissen hjälpa våren på den andra änden av traktorn till kanalboxen fästet och den andra änden i den sista länken i kedjan och växla. Dra växla och infoga stora saxsprint genom kedjan. Addera Install Chute Support
17

Placera montera stången utkastarreglaget från rännan stöd genom hålet i utkastarreglaget stöd, som ligger på baksidan av dekalen plattan.
18

Hook rännan styrstav loop i öglebulten av rännan nivån vinden montering. Lossa bulten på utkastarreglaget stöd med en skiftnyckel och plats stödet över posten på utkastarreglaget fästet. Vinden sammanställning finns vid den punkt där styrstaven fäster vid snöslunga fastsättning.
19

Dra åt bulten och skjut ett plasthandtag griper om rännan styrstav handtag.
Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116094.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.