Hur du manuellt Stäng en automatisk fönster på en Ford Windstar

Ford Windstar minibuss infördes i början av 1990. Även en populär familj minivan, sajter som Edmund anmärkning att fordonet varumärket har haft stora problem med tillförlitligheten med sina elektriska motorer, motor-och transmissionssystem. Även elektriska problem som en felaktig fönster motor verkar liten jämfört med motor och transmission problem, kan en felaktig fönster motor orsaka dyra inre skador, öka bruset i bilen och förändra stuga klimat. För att stänga av de automatiska fönstren i din Windstar manuellt måste du ta isär din dörr och rigg det tills du får ett nytt fönster motor. Saker du behöver
Skruvmejsel
Drill
4-by-4 wood
Visa fler instruktioner
1

Använd en stjärnskruvmejsel för att skruva loss skruvarna i dörrpanelen, armstöd och handtag.
2

Ta av locket som stöder monteringsytan för utsidan spegeln. Försiktigt bända loss fönstret och koppla bort den elektriska kontakten.
3

Håll botten dörrpanelen, dra upp och utåt på den för att ta loss den från dörren. Koppla bort alla elektriska anslutningar på dörrpanelen. Ställ panelen åt sidan.
4

Titta inuti tillgång hålet för att se var den elektriska kontakten är ansluten till fönstret. Ta bort alla bultar som håller fast fönstret motorn till dörren. Om motorn och regulatorn är fäst med nitar, måste du borra bort nitarna för att lossa delar från dörren. Ställ motorn och regulator åt sidan.
5

Öppna dörren på fordonet och vila dörrkarmen mot bröstet. Du kan behöva en andra person för att hjälpa dig att säkra fönstret. En person bör lyfta glaset med ena handen och tills du ser det ur den nedre fönstret sigill. Den andra personen ska ta tag i glaset mellan båda handflatorna, trycker du fast glaset mellan sin handflata och långsamt flytta glaset uppåt tills glaset fullt når toppen tätningen.
6

Använd en bit 4-gånger-4 för att stötta fönstret upp och hindra den från att glida. Även bör glaset stannar på plats, beroende på hur lång tid det tar att få en ersättare motor glaset kunde glida tillbaka ner om det inte är ordentligt stöd.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116091.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.