Hur Jämför Jinma Traktorer

Jinma traktorer är byggda för export i Kina och skeppas till länder runt om i världen. Sedan början av sin tillverkning 1957, har de traktorer som använts för småskaliga jordbruket. Den 125 hästkrafter rating av Jinma s nyare modeller gör dem idealiska för användning i gårdens stall, fruktträdgårdar, vingårdar och landskapsarkitektur duty. Jinma traktorer säljs även under andra varumärken såsom Nortrac, Simcoe, FarmPro och Agracat. Instruktioner
1

avgöra dina behov. Tänk de uppgifter som du behöver för att utföra på din gård eller tomt. Om dessa uppgifter kräver förflyttning av stora mängder matjord, grus, trä eller annat skräp, kan köpet av en kompakt Jinma traktor vara ett klokt val.
2

Rådgör med din budget. Som Jinma specialiserat på kompakta, lätta maskiner, kommer de flesta av de traktorer man tittar på att vara i en liknande prisklass. Om det finns några modeller som faller långt utanför din budget eliminera dessa alternativ och fokusera på dem som du har råd. Addera 3

Jämför standardutförande och tillval. De flesta Jinma modeller levereras lager med antingen en enda eller två steg koppling, två hastigheter kraftuttag, makt eller mekaniker styrning, främre och bakre hjulvikter, störtbåge med hytt kapell, hög och låg transmission, klass 1 trepunktsfäste och en låsande differential. Beroende på leverantören som du köper din traktor, kan valfria funktioner finnas tillgängliga. Välj en traktor som erbjuder de funktioner som krävs för din typ av arbete.
4

Lägg alla nödvändiga bilagor till din Jinma traktor. Jinma erbjuder en löstagbar flishugg, traktorgrävare och gräsklippare för alla sina nya modeller. Övriga tillbehör såsom sod luftare, post-håls grävare och plogar finns tillgängliga via din Jinma säljaren eller traktor postorder tjänsten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116089.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.