Hur man bygger Horse Ramper Trailer Lift

Hästtransport lift ramper, även känt som ramper hästtransport, ansluter till baksidan av hästtransport. Att få en häst i och ut ur en släpvagn kan vara en komplicerad process utan något för hästen att gå på. Därför är en enkel ramp behövs så att hästen kan helt enkelt gå upp avståndet mellan marken och släpet. Detta minskar inte bara risken för skador på hästen men belastningen på den person som arbetar med hästen. Saker du behöver
Heavy metal gauge plåt (2 ark) katalog Måttband
Svetspistol
borrmaskin
Skruv borr
tenn snips
Gångjärn
Bultar
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Mät längden på golvet i släpet vid dörren med ett måttband. Kör måttband från ena sidan av vagnen till den andra. Bredden på plåten måste vara 1/2-tums kortare än bredden av släpfordonet.
2

Weld två bitar av metall tillsammans, en över den andra för ökad styrka, med en svetsbrännare. Skära av överflödig på vardera sidan av plåten med tenn snips.
3

Lägg textur till ytan av plåten med en svetsbrännare. Kör svetsbrännaren över ytan av metallplåten från sida till sida skapa parallella och korsade linjer från bränning. Dessa brännmärken kommer att ge en grov yta till plåten och dragning för hästen att greppa som det går upp för rampen.
4

Anslut plåt ramp på baksidan av släpet. Fäst ena sidan av gångjärnet till plåt. Leden ska vara samma bredd som plåten. Om du väljer att använda flera mindre gångjärn, måste de vara lika ändå bredden på plåten helt och hållet. Borra hål i plåten med en borrmaskin och borr lika med storleken på hålen i din valda gångjärn (s). In och dra åt bultar genom hålen i gångjärnet och plåt genom att vrida dem medurs med en skiftnyckel. Skruvarna bör vara lika med storleken på hålen i din valda gångjärn (s). Upprepa processen för att borra hål och sätta bultar för den återstående delen av gångjärnet och den bakre änden av vagnens golv. Den svängbara förbindelsen kommer att möjliggöra för rampen för att vändas inåt mot golvet i vagnen när den inte används.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116083.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.