Så här ändrar en bil för att vara en naturlig Gas Vehicle

Flyktiga bensinpriser och granskning av resursförbrukning har drivit många människor att hitta nya vägar till bränsle sina fordon. Ett sätt att öka bränsleeffektiviteten, hjälpa miljön och spara pengar är att konvertera en bil till naturgas makten. Naturgas brinner renare än syntetiska blandningar och skär ned på koldioxidutsläppen. Det finns två typer av naturliga konverteringar gasdrivna fordon som du kan utföra på din bil: komprimerad naturgas eller CNG och gasol, eller gasol. Instruktioner
1

Kontrollera gas körsträcka på din bil. Om du har en äldre bil med en massa miles på det, kan det inte vara kostnadseffektivt att konvertera din bil. Eftersom fordon med höga miltal typiskt ersätts med nyare bilar, kan de investeringar som används för att konvertera din bil inte tas igen om fordonet har irreparabel eller dyra skador efter konverteringen.
2

Kontakta en omvandling specialist. Enligt hemsidan, Gröna Bilen, "Strikta US EPA regler omfattar tillverkning, försäljning och installation av alternativa bränslen konvertering. Dessa föreskrifter inte möjligt för konsumenterna att installera eftermontering kit själva. EPA anser ej certifierade anläggningar som representerar" manipulering med ett federalt godkända avgasreningssystemet, 'en gärning av en betydande böter. "

En konvertering specialist kommer att låta dig veta om omvandling av naturgas är ett genomförbart alternativ för din bil efter att ha kontrollerat om din bil kan hantera den extra vikten av naturgas kapseln och övervaka din motor för att se om det skulle vara mottaglig för omvandlingen. Specialisten kommer också att informera dig om ändringar som skulle göra bilen att köra på diesel.
3

Forskning dina tankning alternativ. Gröna bilar säger att det finns bara om "800 CNG underblåser platser i USA och inte alla är öppna för allmänheten." Även om en omvandling av naturgas skulle spara pengar, om du inte har tillgång till tankställen, kanske omvandlingen inte vara genomförbart.
4

Kontrollera att installera ett hem bränslepåfyllning enhet som FuelMaker " Q "eller Phill. Både FuelMaker "Q" och Phill använda en hybrid metod för att komprimera och tanka genom att dra gas direkt från ett hem leverans.
5

Spara upp kontanter för omvandlingen. Enligt Green Car, kostar naturgas konverteringar allt från "$ 12.500 till $ 22.500, beroende på bil, motor, storlek på CNG behövs tankar, och vem som gör konverteringen." Även konvertering är dyrt, Green Car stater, har den federala regeringen inrättat flera "skattelättnader, rabatter och andra incitament för att hjälpa kompensera kostnaderna för en omställning." Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116079.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.