Hur man tar bort omslaget av ett femte hjul

En bilens vändskiva är en reservdel typiskt hålls vid en lägenhet som behöver ändras. Framsidan på ett hjul är mer allmänt känd som en hjulsida, navkapsel eller hjul trim. Dessa täcker den centrala delen av hjulet och tillsätts vanligtvis för dekorativa ändamål. Ibland är det nödvändigt att ta bort hjulsidan innan reserv kan användas. Saker du behöver
Bräckjärn eller skruvmejsel
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Konsultera din instruktionsbok. Din instruktionsbok bör ha en lista med instruktioner för att ta bort den främre luckan från femte hjulet. Det är alltid viktigt att följa instruktionerna i bruksanvisningen. Underlåtenhet att göra detta kan upphäva garantier.
2

Lokalisera spett. De flesta fordon som kräver användning av ett spett kommer att ha en lagrad i dem någonstans. Platsen kan hittas i instruktionsboken. Om din bil inte har ett spett, kan man köpas. Det kan vara möjligt att använda en skruvmejsel under vissa omständigheter.
3

Se till hjulet är säker. Hjulet ska vara säkert på plats med den främre luckan utåt.
4

Kontrollera att det finns ett fritt utrymme. Om hjulsidan dyker upp snabbt, kan skador uppstå.
5

Skruva några muttrar och bultar som ansluter den främre luckan. Var noga med att spara allt skruvas.
6

Skjut bändjärn under kanten på kanten av den främre luckan. Lättheten att göra detta kommer att bero på den främre luckan. Var försiktig och noga med att inte skada fälgen eller den främre luckan.
7

försiktigt bända upp på omslaget. Detta bör ske genom att trycka nedåt på spett så att den främre luckan trycks uppåt. Upprepa de två föregående stegen på flera punkter runt den främre luckan
8

. Det exakta antalet poäng kommer att variera. Försök att plocka punkter så långt från de andra som möjligt. Gör detta tills frontluckan är löst.
9

Ta av frontkåpan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116048.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.