Kul Offroad Spel

Offroad spel --- såsom racing och prövningar --- är populära evenemang som äger entusiaster och åskådare utanför allfartsvägarna. Istället är de evenemang som hålls i en mängd olika kurser från lera gropar, öknar, skogar och andra hinder som testar både föraren och fordonet. Ändringar görs vanligen för att göra fordonen mer lämpad för en specifik händelse. Med det stora utbudet av terräng tillgängliga, listan över terrängförhållanden evenemang och spel är lika långa. Lera bloggat

lera bloggat är en off-road sport som involverar 4x4 muskel lastbilar kör in i lera gropar. Leran gropar eller diken, är oftast en åttondel av en mil lång, och lastbilarna bäst varandra att gå längst. Bilarna är utrustade med lift kit för markfrigång, mycket stora djup-gängade däck för dragkraft och en kraftfull motor. Med utnyttjande av fart och med överlägsen styrning kunskaper behövs för att framgångsrikt klara kursen istället för frekvent växling.
Dune bashing

Dune bashing är en populär offroad sport, främst i Förenade Arabemiraten, Saudiarabien och vissa delar av USA där sanddyner existerar. Att vara en farlig sport, är de fordon som används i dune bashing utrustad för att hantera terrängen. En hiss kit är vanligtvis används för att höja bilens ram för att öka markfrigången. Bredare däck används för att hindra fordonet från att sjunka ner i sanden och ringtrycket sänks för att ge mer dragkraft. En bur kan också installeras för att skydda passagerarna vid fordonet välter. Entusiaster i USA hittar dune bashing spår i Silver Lake, Michigan, och Glamis Dunes, Kalifornien.
RTV trialing

Väg-beskattas fordon, eller RTV är trialing anses vara det säkraste bland de flesta off-road-spel på grund av betoningen på körskicklighet stället för att slå mållinjen först. De fordon som används är Street Legal fordon istället för specialbyggda eller kraftigt modifierade fordon. RTV: s är "ändras från standard," vilket betyder att ändringarna ska vara lagliga gatan, även om modifieringar krävs inte. Kurserna omfattar en rad olika hinder, såsom diken och branta sluttningar, men är inom funktionerna i en vanlig bil. Eftersom RTV trialing betonar körskicklighet, kan en behörig förare i en icke-modifierad bil vinna över en annan förare med hjälp av en modifierad bil. Addera CCV trialing

Terrängbil , eller CCV, trialing liknar RTV trialing, med undantag för de svårare kurserna och de fordon som används i händelsen. CCVs är inte Street Legal och har tunga modifikationer. De är skyldiga att ha rullburar och specialdäck lera såsom diamanter och lera-pluggers. Kursen består av sektioner som definieras genom en grind som består av två käppar. Fordonen måste passera genom alla portar utan att vidröra käppar och utan att stanna. Straffpoäng poängsätts mot de fordon som berör portar eller sluta. Fordonet med de minst straffpoäng förklaras som vinnare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116046.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.