Hur man lägger in våren på en pull Starter

I ett pull start system våren ger spänning som krävs för att gå tillbaka repet till utgångsläget gång förlängts vid start. Fjädern är lindad i ett hus där den ansluter till draglinan i ena änden och är förankrad vid huset vid den andra. Våren byte blir nödvändigt vid tillfällen då e repet snaps, kommer handtaget av eller själva fjädern misslyckas. Processen är inte svårt, men det kräver en viss touch och lite uthållighet. Saker du behöver
Goggles
Skruvmejsel
Vårens nya
Rope
Visa fler instruktioner
1

Öppna fjäderhöljet som är lådan eller cirkel i vilken pull start repet försvinner. Inuti detta hus ligger en spiralfjäder som kan orsaka allvarliga ögon eller annan skada, beroende på storlek när den öppnas, så öppna behållaren försiktigt samtidigt bär ögonskydd. Ta försiktigt bort kåpan från motorn genom att lossa starter skruvarna bostäder ankare med din skruvmejsel. Akta dig för den eventuellt utrullade våren inom.
2

Ta bort centrumskruven som ligger i mitten av den runda metallplattan i mitten av våren spolen med din skruvmejsel. Under denna platta ligger fjädern som kan poppa ut eller mata sig helt en gång centrum plattan tas bort. Ta mittplattan och exponera våren. Notera vilken ände av fjädern fäster spolen basen och som är kopplad till spolen kanten.
3

Ta bort den gamla fjädern genom att lyfta ut den från spolen samtidigt förväntar sig att släppa våldsamt . Haka av basänden av fjädern och den bort fullständigt. Placera basen slutet av den nya fjädern i den utsedda våren ankare notch som tillhandahålls av din pull start mekanism. Med ena änden av den sittande fjädern, börjar att linda fjädern runt spolen och på plats. Håll nederdelen av fjädern på plats med en tumme samtidigt som du vrider spolen runt och runt och mata resten av fjädern på plats. Alltid hålla konstant tryck nedåt på den lindade fjädern för att hålla den i läge i spolen.
4

Placera din draglina i läge genom att mata den genom spolen och knyta den avslagen i läge med en enkel knut . Linda sladden runt spolen i motsatt riktning av fjädern spolen. Placera på repet i det öppna facket på baksidan av spolen och mata den genom huset. Placera spolen in i huset, att placera spolen så den yttre änden av fjädern passar in den lämpliga hack. Wind skruven genom att dra i repet tre eller fyra varv eller tills tillräcklig spänning har byggts upp för att dra tillbaka repet vid start. Knyt en knut på repet utanför huset för att hålla spänningen.
5

Byt mittplattan och dra åt centrumskruven för att hålla under våren. Sätt tillbaka kåpan på motorn med lämpliga skruvar. Fäst draghandtag där repet har varit knuten så spänningen kvarstår. Testa pull start mekanismen. Om den inte har rätt spänning. Avlägsna höljet och mittplattan och spola tillbaka fjädern tills rätt mängd skapas.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116045.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.