Hur du ändrar Seat i en Briggs 12H802 Mower

Du hittar en Briggs & Stratton 12H802 motorn på ett antal gräsklippare Craftsman gräsmatta. Om du vill byta plats på grund av skada eller bara för att ge den ett nytt utseende, är ersättningen förfarandet ganska enkel och bör ta dig mindre än en halv timme att slutföra. Den typ och storlek av sittplats du installera beror på vilken modell av Craftsman gräsklippare du har. Saker du behöver
ersätter sits skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Placera din kropp så att du kan se botten av sätet på din Craftsman klipparen.
2

Använd en hylsnyckel för att ta bort skruvarna som håller denna plats i stället. Dessa skruvar skruvas in i undersidan av sitsen. Placera skruvarna på ett säkert ställe, t.ex. fickan. Antalet skruvar beror på vilken modell du har.
3

Ta tag i sidorna av sitsen och dra mot klipparens framsida. Detta glider sätet bort av sitskonsolen.
4

Ta bort skruvarna som håller sitskonsolen till klipparen. Dra fästet från gräsklipparen och lägg den åt sidan. Hoppa över detta steg och gå till steg 6 om du byter bara sätet och inte hela sätet.
5

Placera den nya sitskonsolen på gräsklipparen så bulthålen stämmer. Säkra det med skruvarna som följde med den nya sätet eller de gamla bultarna som du tog bort från det gamla fästet.
6

Placera din plats så de glider på undersidan av sitsen line up på konsolen. Skjut in det nya sätet på konsolen. Säkra det med skruvar på undersidan av det nya sätet. Använd en hylsnyckel och bultarna du bort eller de nya med sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116044.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.