Hur man tar bort den Pivot Pin Från en Meyers Plow

Den Meyer plog använder en stout stift metall pivot att fästa plogen, och skydda plogen från skärande stötar och träffar på stenar eller dolda föremål. Denna ledtapp vilar i en hylsa spole för att ge plogen ett område av vinklar för att avlägsna snön. Borttagning av stiftet är ett nödvändigt steg för att avlägsna plogen från monteringsfästet. Saker du behöver
Metal Nock
Mallet
Arbetshandskar
flytande skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt bilen i parken och höja plogen upp från marken med hjälp av styrknappen. Ställ in parkeringsbromsen på lastbilen och vrid bil utanför.
2

Spraya flytande skiftnyckel på ändarna av tapp och så långt ner i hylsan som möjligt. Ge smörjmedlet ca fem minuter för att suga in Addera 3

Placera ventillyftare på änden hos ledtappen. Bär arbetshandskar och försiktigt börja hamra lyftaren med klubban. Pound tills svängtappen börjar att trycka ut den motsatta sidan av plogen.
4

Spray smörjmedlet djupare in i hylsan på den motsatta änden när stiftet blir längre ut ur hylsan för att hjälpa till att underlätta en enklare borttagning av tappen. När stiftet är minst två tredjedelar av vägen ut hylsan, greppa den med händerna och vrid den och dra ut den tills det är helt ur hylsan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116032.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.