Bränsleventil Information

A bränsleventilen är ett verktyg som används i en mängd olika delar av utrustning - från en propan tank till rymdfärja - för att styra flödet av bränsle. Det finns olika stilar av bränsleventiler . Förbränningsmotor

en förbränningsmotor , erhåller ett intag bränslekranen och distribuerar den till rätt plats vid rätt tryck , vilket skapar den nödvändiga kraften för enheten eller utrustning . Ventilen därefter hävdat att rätt nivå av tryck under drift .
Automobile detaljerna

i en bil , insugnings -och avgasventilerna är placerade med varje bränsle cylinder , gick att hantera dirigeringen av ett bränsle - luftblandning in i motorn och avgaserna ut av det . Vissa konstruktioner matcha två inloppsventiler med en avgasventil. Andra mönster har två ventiler för varje funktion .
Ugnar och andra enheter

Förutom transport -enheter , är bränsleventiler används i andra delar av utrustning , såsom gas ugnar . Bränslet ventilen i en gasugn hanterar gastillförsel från det yttre gasledningen in i ugnen för att avfyra värmeanläggning. Bränsle ventiler på vissa andra enheter, t.ex. propan tankar , är manuellt och styra flödet av bränsle ur enheten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116031.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.