Hur man kan stoppa en Wobble Hitch Extension

En lös hitch förlängning hitch receiver anslutning skapar en vingla som minskar din förmåga att styra en släpvagnens och skapar en massa oväsen. Åtdragning anslutningspunkten mellan hitch förlängningen och väggen i hitch mottagaren minskar både wobble och buller. Byta ett skumt stift med en J-krok ger det stöd som behövs för att dra åt anslutningen mellan de två bogsering komponenterna. Korrekt val och installation av den J-kroken är väsentlig för styrkan som tillhandahålls av den förstärkta anslutningen. Saker du behöver
Måttband
J-krok
Visa fler instruktioner
1

Dra skumt stiftet från hitch receiver. Avlägsna hitch förlängning från hitch mottagaren.
2

Mät avståndet från hålet som inrymt hitch stift till den mindre diametern hålet sitter närmare framsidan av hitch mottagarens öppning genom att rikta in i slutet av måttbandet med den vänstra sidan av hitch stifthål och dra den till den vänstra sidan av det mindre hålet.
3

Använd en J-hake som har samma avståndet över J .-bult som måttet mellan mitten av de två hålen hitch mottagare
4

Sätt i nyckeln - medföljer J-hook - in i pipan som täcker änden av J-bulten. Vrid på nyckeln och dra pipan bort i slutet av bulten. Vrid muttern sitter på J-Husgänga moturs för att ta bort det från bulten.
5

Skjut skumt förlängning i skumt mottagaren öppningen. Passa in hålen mellan de två komponenterna. Skjut den gängade änden av J-bulten genom hitch receiver hålet. Vrid skruven för att passa in den lilla delen av bulten med det lilla hålet i kopplingen mottagaren. Gänga på sexkantmuttern på änden av bulten. Dra åt muttern med nyckel medföljer J-krok. Skjut låscylindern över änden av den J-bulten. Skjut änden av pipan mot mottagaren för att låsa den på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116025.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.