Broms Problem i Polaris 400 Sportsman

En terränggående fordon (ATV) från Polaris Industries, annonserar företaget Polaris 400 Sportsman som ett utmärkt instrument för jakt eller typiska ATV körning. Som alla fordon kan det Sportsman uppleva tekniska problem. Den mest relevanta tekniska fråga till alla fordon är utan tvekan den bromssystemet, speciellt om det inte under körning. Att veta i förväg de specifikationer och de problem som är gemensamma för ett Sportsman bromssystem hjälper till att åtgärda problemet snabbt. Typiska specifikationer

2010 Polaris 400 Sportsman, använder fordonet två olika bromssystem, ett system för framhjulen och den andra för de bakre hjulen. Framhjulen använder en enda spak hydraulisk skiva, medan bakhjulen utnyttjar en hydraulisk bakre fotbroms. Addera Styre Tillgång

som en motorcykel, är de främre bromsarna hittade på styret, men hitta Polaris "bakbromsarna på foten brädan av fordonet. Även många ATV har denna design, nyare modeller tenderar att ha tillgång till de bakre bromsarna på styret liksom. De 2009 Polaris 400 Sportsmen hade ingen kabeldragning i styret för bakbromsarna.
Design Issues

Ett vanligt problem som rapporterats av tidningen "ATV Rider" är brädan för påkörning bromsar. Enligt tidningen, plågat designfrågor 2009 Polaris Sportsman 400 modell. Motorn stack över höger-bromsledningen, vilket gör det svårt för föraren att bromsa på höger sida. Bromsbelägg verkade alltför slick för granskarna, vilket gör det svårt för förarna att trycka fast ner på bromsarna.
Förvirring Risk

Eftersom förare tenderar att köra fort på ATV , kan den komplicerade bromsning designen endast för expert förare. Oerfarna förare kan bli förvirrad av bromssystemet och om de måste sluta snabbt, kan en olycka lätt inträffa om föraren inte instinktivt vet var bromsarna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116024.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.