Hur värma Van

Värme en van dikteras av den typ av van och syftet med värmen. Till exempel värma en familj van eller minibuss innebär att aktivera och justera Autos värmaren. En last van kan behöva en värmare placerad i lastutrymmet för att hålla innehållet varmt. En omvandling (även känd som en husbil) van kräver en värmare som värmer camping och sovutrymmen utan att tömma syre i det trånga utrymmet. Saker du behöver
små keramiska auto värmare
Visa fler instruktioner
familj och skåpbilar
1

Slå van på och låt motorn värms upp. Vrid värmaren till "On".
2

Justera fläkt för att cirkulera den uppvärmda luften i kabinen. Om van har bakre värmare, slår de på att pressa varm luft in i ryggen.
3

Knäcka ett fönster eller stänga av fläkten ner blöda värme ut eller lindra kondens på fönster. Addera Conversion-Camper Vans
4

Köp en liten bärbar husbil värmare som är AC /DC ström. Kontrollera att strömmen sker genom en cigarettändare plugg för van.
5

Placera värmaren på en plats nära botten av van och bort från tyg eller hängande gardiner. Vrid värmaren på när man sover, eller camping i vanen.
6

Crack åtminstone på fönstret när sover med aggregatet på att förhindra kvävning.
Cargo Vans

7

Använd portabla värmare i avsnitt 2. Placera värmaren bort från all last, brandfarliga material eller varor. Fäst värmaren på golvet i skåpbilen via fästskruvarna.
8

Vrid värmaren till en medelhög temperatur och stänga last van dörrarna. Använd ett medium inställning som det inneslutna utrymmet börjar att behålla värmen under långa transporter resor.
9

Använd batterier i värmaren i bagageutrymmet van eftersom det minskar behovet av att borra hål i panelerna till köra en adapter till cigarettändaren i bilen hytten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116022.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.