Vad händer om min Insugspackning är större än Port

Det är inget fel med ett intag port som är något mindre än packningen;? Faktiskt, de flesta fabriks motorer har denna brist på en eller annan form. Även om det är skadligt för prestanda, kan den enklaste av alla förfaranden portning hjälp att ställa allt till rätta. Orsak

Tillverkarna kan använda flera olika uppsättningar av cylinderhuvuden för samma motor, men gillar att hålla saker så utbytbara som möjligt. Intaget-to-head packningen är dimensionerad för löparna insugningsröret eller det största intaget-head kombination som används på denna motor.
Störningar

I de flesta fall, den huvud porten är lätt mindre än intaget porten. Luft strömmar genom intag löpare tenderar att fastna på väggarna i en långsamtgående gränsskikt som tillåter snabbare rörliga intag laddning att glida över toppen. När porten storlek sjunker kraftigt på topplocket, gränsskiktet sväller i storlek och effektivt drosslar porten så den snabbrörliga intag laddning måste pressa igenom ett mindre område.
Solution

Packning-matchning är en av de äldsta head-portning trick i boken och handlar om intag packningen över huvudet och slå den med ett tunt lager vit sprayfärg. Ta bort packningen avslöjar en vit ring runt hamnen, som utgör åsen måste du ta bort. Du kan använda en die grinder och hårdmetall fräs bit eller en slipsten för att ta bort ett område täckt av vit färg, sedan blanda den borttagna området ca 1 cm in i porten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116012.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.