Hur man använder bärgningsbilar & Carriers

Bogsering en bil under en lång eller kort avstånd kräver en bil transportör. Dessa kan hyras från bil-och lastbilsföretag hyra och är oftast billigare än att hyra en bil. När korrekt inställd, är en bil bärare ett säkert sätt att transportera ett fordon. Vissa hyra platser kommer att fästa hållaren till din bärgningsbil för dig, men ibland måste du sätta tillbaka hållaren efter att ha lämnat uthyrningscentret. Medan du bifogar bäraren, alltid hålla säkerhet i åtanke. Saker du behöver
hyra lastbil
Bil medbringarkedjor
Säkerhet
Visa fler instruktioner
1

Sätt koppel-låsanordningen i öppet läge. Ställa bilen transportörens kopplingsanordning över bollen på din lastbil eller bilens dragkrok. Fast sätta kopplingen ner på bollen och låsa kopplingen på plats. Lås kopplaren på plats med antingen låspinnen eller handratten. Veva tungan uttaget till det övre läget.
2

Anslut biltransportfartyget in dina två lastbilens elskåp. Passera säkerhetskedjorna genom respektive hål i de båda lastbil. Fäst kroken i slutet av säkerhetskedjan tillbaka på säkerhetskedjan. Se till att nödbromsen ställdonet är i avstängt läge. Ta den akuta kabel bromsmanöverdonet och fäst den i öglan på den högra sidan av lastbilens stötfångare.
3

Placera bärarens däck remmar på fender sidan av bäraren. Sänk transportörens ramper genom att trycka ner på rampen utsläpp och helt dra ut ramperna med sina handtag. Har någon vägleda dig när du sakta köra på bäraren. Framsteg framåt tills däcken vilar mot däcket stannar. Sätt bilen i parken och dra i nödbromsen.
4

Dra transportörens däck remmar över bilens däck. Spänn banden så mycket som möjligt med transportören spärrfunktion. Fäst säkerhetsnål och använda spärrskaft för att fästa säkerhetsclipset. Den spärrskaft ska vara i nedfällt läge. Fäst bilens bärarens säkerhetskedjorna till bilens ram. Kedjorna ska gå rakt ovanför kedjan fästen. Var noga med att kedjorna inte gå över någon av bilens bromsmekanismerna.
5

Byt ramperna till sitt säkerhetsläge. Bogsera bilen cirka 100 meter och sedan stanna för att utföra en säkerhetskontroll på bäraren. Undersök transportören, kedjor och remmar däck för att se till att allt har stannat på plats. När du bogserar, rutinmässigt utför en säkerhetskontroll.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115995.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.