Hur man skapar en pedal Powered Car

trampbilar är en grön energi alternativ till både bilar och golfbilar. Dessa bilar använder en grundläggande, lätt ram och delar från donator cyklar. Drivs med trampa, är de enda avstånd begränsningar som uthållighet av föraren. Pedal bilar kan göras för att bära föremål, så att de kan användas för ärenden. Till exempel, om kemtvätten eller pizzerior du använder är bara några kvarter bort, är en trampbil stor. För en resa som denna skulle det spara slitage som händer med bilmotorer när de startas flera gånger om dagen och kör korta sträckor utan att ha en chans att verkligen värma upp. Saker du behöver
Pedal kit bil ram, tillgänglig online
2 donor cyklar
Måttband
Chalk
Rattstång
Ratt
Seat
Visa fler instruktioner
1

Fäst sitsen på ramen där det kommer att vara bekvämt för den främsta drivkraften. Eftersom den största delen av kraften driver bilen är från föraren, bör de kunna trampa bilen så lätt som de kan en cykel.
2

Sätt hjulen på de medföljande axlar. Bakhjulen styra bilen, så att framhjulen är på en fast axel.
3

Mät från där framhjulen träffa marken till mitten av bakaxeln. Märk dessa mätningar med krita. Därefter mäter cirka sex inches bort från bakaxeln på dessa linjer och göra ett annat varumärke. Använd dessa märken som placering guider för styrlänkaget som kom med satsen. Det finns en mängd olika kit som finns på nätet.
4

Skjut rattstången genom fallröret i ramaggregatet. Fäst ratten till kolonnen så att det är i en bekväm ställning. Detta är ofta en 90 graders vinkel.
5

Fäst bakre cykelns drevet till bakaxeln på bilen. Fäst det främre kedjehjulet till trampbil ram. Den främre kedjehjulet är den som har pedalerna på den. Se till att den är i ett lättanvänt plats när föraren sitter på sätet. Kör kedjan runt dreven.
6

Installera bromsoken till varje bakhjul. Montera bromshandtagen nära ratten. Kör bromsvajern från bromsok till handtagen. Pedalen bilen är nu redo för en provtur.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115992.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.