Hur jämföra tre Vinschar punktslyft

trepunktsfäste vinschar är kraftuttaget (PTO) drivna vinschar som fäster på baksidan av en traktor. Ofta kallas loggning vinschar är trepunktslyft vinschar används för att dra stora föremål över avstånd på upp till 300 meter. Vissa loggning vinschar har tillräcklig dragkapacitet att hantera tio choker kedjor, varje lager flera hundra pounds av vikt. Kostnad restriktioner och arbetskrav belastning måste vägas när man jämför trepunktsfäste vinschar. Om du köper en vinsch som inte kan bära arbetsbördan, lider produktion, köpa en vinsch som är för dyrt och kostar uppväger dina vinster. Instruktioner
1

Kontrollera specs på din traktor för att bestämma den maximala storleken trepunktsfäste vinscha din traktor kan hantera. Vet den minsta storlek som kan fästas på din traktor också. Veta speciell av din traktor kommer att begränsa omfattningen av din trepunktsfäste vinsch jämförelse.
2

Studera den speciell för varje trepunktsfäste vinscha du utvärdera hitta lastkapacitet. Lastkapacitet är den största mängden vikt vinschen och vinsch kabel kan dra. Jämför bärförmåga vinschen till den förväntade vikt du kommer att dra. En vinsch med mindre lastkapacitet än du behöver är inte längre i drift.
3

bedöma vilka särskilda funktioner du behöver din vinsch ha. Oriktat pull, en multi-choker kabel, förstärkt vinsch blad och traktor guard är alla speciella funktioner du vill tänka på när man jämför trepunktsfäste vinschar.
4

Bestäm hur du har råd att spendera på trepunktsfäste vinsch som passar din traktor, har lastkapacitet behövs och har de särdrag dina arbetskrav. När du utvärderar din budget, avgöra om du behöver en ny trepunktsfäste vinsch med en garanti och en garanti eller om du skulle vara bättre att köpa en begagnad vinsch.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115991.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.