Hur att rengöra en tank Traktor Gas

bensintanken på din traktor är kanske en gång av de viktigaste delarna. Om bränslet inte lagras i en säker, ren tank då det kan leda till problem som orena bränslet går genom traktorns motor. Lyckligtvis är det en relativt enkel process att rensa ut en traktorns bensintank om du har några metall slipmedel, en färgskakanordning, lite tvålvatten och en hink för att fånga bensin i när du skruva isär tanken. Saker du behöver
färgskakare
Metal slipmedel (kullager, hex muttrar, brickor, etc.) katalog Bucket
mutterdragare
tvål och vatten
Visa fler instruktioner
1

Leta muttern gasledningen nära botten av tanken. Placera hinken under och öppna linjen med en skiftnyckel, dränering bensinen i hinken. När gasen tanken dräneras bort bultarna som håller den på ramen och ta bort den från traktorn.
2

Häll två nävar av metall slipmedel i den nu tomma bensintanken. Metal sexkantmuttrarna kommer att göra, men så kommer kullager eller brickor av metall. Fyll gastank halvvägs med tvålvatten och satte gasen locket igen. Du kan silvertejp den på plats också, för extra grepp.
3

Placera bensintanken i en färgskakare. Vrid shaker på och låt den gå en halvtimme till en timme. De metall slipmedel kommer att studsa runt inne i tanken som det skakas, och de kommer att få bort klumpar av material som fastnat på insidan av tanken. När shaker är klar häller ut såpvatten och slipmedel, och skölj tanken ut förrän du är säker på att det är rent.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/115986.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.